Sfârşitul cumplit al unui tânăr de 25 de ani. A zburat cu maşina 200 de metri peste un pârâu iar autoturismul s-a făcut zob sub un pod

Sfârşitul cumplit al unui tânăr de 25 de ani. A zburat cu maşina 200 de metri peste un pârâu iar autoturismul s-a făcut zob sub un pod

Un şofer de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident cumplit. A zburat efectiv de pe şosea, s-a rostogolit cu maşina de câteva ori şi a rămas sub un cap de pod. Tânărul a murit pe loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 25 de ani a murit în urma unui accident groaznic ce a avut loc ieri seară pe drumul ce leagă Botoşaniul de Târgul Frumos. Autoturismul condus de botoşănean a zburat pur şi simplu de pe şosea şi s-a făcut zob sub un pod.

Zbor mortal pe şosea

Tânărul de 25 de ani era din oraşul Flămânzi şi se întorcea acasă de la Botoşani, la volanul unui autoturism Volkswagen. Se pare că circula cu viteză pe drumul Botoşani-Târgu Frumos când în dreptul localităţii Buda, imediat ce a ieşit din pădurea de la intrarea în Copălău a pierdut controlul volanului. 

S-a izbit cu viteză în parapetul de la marginea drumului şi conform martorilor oculari, maşina a zburat pur şi simplu, aproape 200 de metri, peste pârâul Miletin. S-a prăbuşit apoi sub un pod. Autoturismul a fost făcut zob, după ce s-a rostogolit de trei ori pe câmp.

Tânăr mort pe loc

Un şofer care trecea prin zonă a văzut saltul mortal. A sunat imediat la 112. Tânărul şofer a rămas prins între fiarele contorsionate. Echipele de salvare sosite la faţa locului nu au putut să-l mai ajute şi au confirmat doar decesul. Şoferul era singur în maşină.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările