Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani a fost suspendat din funcţie înainte de nuntă. ”Voi primi  ordin de numire ca interimar”

Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani a fost suspendat din funcţie înainte de nuntă. ”Voi primi  ordin de numire ca interimar”

Costel Lupaşcu directorul CJAS Botoşani a fost demis FOTO arhiva adevarul

Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, Costel Lupaşcu a fost suspendat din funcţie la sfârşitul acestei săptămâni. Este o decizie la nivel naţional a şefilor de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Lupaşcu speră să primească interimatul şi spune că va participa la noul concurs de ocupare a postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toţi şefii Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate(CJAS) din ţară au fost suspendaţi de la 1 octombrie prin ordin al directorului Casei Naţionale de Sănătate, Vasile Chiurcea, ca urmare a schimbării indicatorilor de performanţă. 

Printre cei schimbaţi se află şi Costel Lupaşcu, şef CJAS Botoşani. Acesta a primit vestea în concediu, directorul botoşănean pregătindu-se de nuntă în acest weekend. 

”S-au modificat indicatorii la nivel naţional motiv pentru care conform contractului de management a venit şi revocarea la nivel naţional a tuturor preşedinţilor. Eu sunt în concediu pentru că mă căsătoresc”, spune Lupaşcu.
 
Lupaşcu vrea încă un mandat

Totodată şeful CNAS a precizat că după publicarea în Monitorul Oficial al ordinului vor fi numiţi şi directorii interimari. Deşi este în concediu şi are un în locuitor, Costel Lupaşcu este convins că va fi numit şi el interimar. 

Totodată este decis să participe la noul concurs organizat. ” Se va rezolva problema, sunt convins.  Voi primi  ordin de numire ca interimar până la organizarea unui nou concurs. Vreau să particip la concurs”, precizat Lupaşcu.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: