VIDEO  Ultima modă pe străzile din Bistriţa: la plimbare în pielea goală

VIDEO  Ultima modă pe străzile din Bistriţa: la plimbare
în pielea goală

Tânărul a fost filmat în timp ce se plimba gol puşcă prin centrul Bistriţei FOTO: printscreen

Un tânăr cu probleme psihice a devenit viral pe reţelele de socializare, după ce a fost publicată o filmare cu el în timp ce se plimbă nestingherit, la 0 grade, gol puşcă prin centrul oraşului Bistriţa. La scurt timp, acesta a fost ridicat de o patrulă a Poliţiei Locale şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde a ajuns la Psihiatrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, un tânăr cerşetor din Bistriţa, cunoscut sub numele de „Beny”, „Bruce Lee” sau „Tarzan”, a fost filmat în timp ce se plimba nestingherit gol puşcă, în centrul oraşului. În ciuda temperaturilor scăzute, tânărul era protejat de frig doar de o pereche de bocanci. 
 
Un bistriţean a filmat întreaga scenă şi a postat-o pe reţelele de socializare. Tânărul a adunat zeci de mii de vizualizări. În filmarea care are mai puţin de 10 secunde se vede cum tânărul se plimbă liniştit, iar cei pe lângă care trece nu au nicio reacţie. 
 
Potrivit şefului Poliţiei Locale Bistriţa, Florin Frandeş, un echipaj l-a ridicat marţi pe tânăr şi l-a dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de unde, mai apoi, a ajuns la Secţia de Psihiatrie. 
    
„A fost preluat de un echipaj al Poliţiei Locale şi dus la UPU, iar de acolo direct pe Someşului (n.r. strada pe care este situată Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean). Îl ştim de mult, în avem în vedere de mult. Când bea puţin sau trage din pungă îşi dă hainele jos de pe el şi iese pe stradă. Nu este prima dată când face asta”, a declarat Florin Frandeş.
 
Tânărul are probleme psihice de ani buni, însă de fiecare dată când ajunge la Psihiatrie, familia cere externarea sa.
 

„Bruce Lee” nu devine pentru prima dată viral pe Internet 

 
Nu este pentru prima dată când Beny sau Bruce Lee devine viral pe Internet. Deşi la prima vedere pare paşnic, atunci când este provocat, tânărul se luptă fără ezitare, aşa şi-a câştigat poreclele „Bruce Lee” şi „Tarzan”. 
 
În ciuda faptului că nu ştie să citească sau să scrie, tânărul a devenit vedetă pe reţele de socializare. Într-unul dintre filmuleţe care a reuşit să adune peste 100.000 de vizualizări pe reţeaua de socializare Facebook, Beny se luptă cu un alt tânăr cerşetor. 
 
Într-un alt filmuleţ, care este opera grupului virtual Junimea, Beny este actorul principal al unei parodi după filmul în care apare Leonardo DiCaprio „The Revenant”.
 

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările