Ducu Bertzi susţine un concert caritabil pentru copiii cu dizabilităţi în Biserica Evanghelică

Ducu Bertzi susţine un concert caritabil pentru copiii cu dizabilităţi în Biserica Evanghelică

FOTO:Adevărul/Arhivă

Artistul Ducu Bertzi va concerta joi tocmai în Biserica Evanghelică din inima Bistriţei. Evenimentul este unul caritabil, banii strânşi urmând să ajungă la copiii cu dizabilităţi care au probleme maxilo-faciale. Aceştia vor avea parte de tratament de specialitate într-o clinică din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul este organizat de Rotary Club Bistriţa Nosa şi vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi. Evenimentul face parte din proiectul „Denta” ce îşi propune să le dea posibilitatea copiilor cu dizabilităţi ce au probleme maxilo-faciale să beneficieze de operaţii chirurgicale dentare într-o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Clinicile de specialitate sunt singura şansă a copiilor cu dizabilităţi de a beneficia de tratament stomatologic corespunzător. Acesta se face doar în marile centre universitare, sub anestezie totală, costurile fiind şi ele destul de ridicate.

Recitalul, ce poartă numele „Cu primăvara în suflet” va fi susţinut de Ducu Bertzi, care va fi acompaniat de violonistul Mihai Neniţă şi Momentum Orchestra. Evenimentul se va desfăşura joi, începând cu ora 19:30, în Biserica Evanghelică. Intrarea la concert se va face pe baza unei donaţii de minim 20 de lei.Vă mai recomandăm:


Doru Stere, singurul dentist din ţară care s-a încumetat să trateze copiii cu autism într-un program unic în România

Bani norvegieni pentru tratamentul a 75 de copii cu dizabilităţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările