VIDEO Bărbat batjocorit crunt de prietenii lui. Filmul ajuns pe internet a determinat deschiderea unei anchete

VIDEO Bărbat batjocorit crunt de prietenii lui. Filmul ajuns pe internet a determinat deschiderea unei anchete

Tânăr batjocorit. FOTO: Captură Video

Imagini şocante au fost suprinse pe un câmp din localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureş. Patru adolescenţi de etnie romă au umilit un tânăr, urinând pe el şi lovindu-l cu piciorul în cap. Poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi şi îi cercetează pentru lovire sau alte violenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost filmate în urmă cu aproximativ o lună, potrivit declaraţiilor date de către tineri, şi postate sâmbătă, 19 octombrie pe o reţea de socializare. Când şi-au dat seama de gravitatea acestora, aceştia au şters imaginile. Doar că ele au fost vizionate şi de către poliţişti, iar tinerii au fost identificaţi la scurt timp. 

 
Pe imagini se poate observa cum unul dintre tineri este pus să stea în fund, pe un câmp, fiind înconjurat de alţi trei. La un moment dat, doi dintre tineri urinează pe cel aflat la pământ, iar la final unul dintre ei îl loveşte cu piciorul în cap. Cel de-al patrulea tânăr implicat a filmat întreaga scenă. 
 
 
 
„Tinerii au fost identificaţi şi a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
În faţa anchetatorilor, tinerii nu au putut preciza care a fost motivul pentru care au recurs la un asemenea gest. Cel mai probabil, aceştia s-au gândit să se amuze pe seama unui prieten de-al lor, umilindu-l.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: