Un tâlhar de 19 ani l-a lovit pe un bărbat, furându-i telefonul mobil şi 1.900 de lei

Un tâlhar de 19 ani l-a lovit pe un bărbat, furându-i telefonul mobil şi 1.900 de lei

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei. FOTO: Arhivă

Un tânăr de 19 ani din Târgu Lăpuş a tâlhărit un bărbat într-o staţie de autobuz. Imediat ce a reuşit să îi fure telefonul mobil şi portmoneul în care avea 1.900 de lei, tâlharul s-a făcut nevăzut. A fost găsit de oamenii legii după opt zile, în judeţul Satu Mare.

Tâlharul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea unei tâlhării în localitatea Târgu Lăpuş. Mai exact, în seara zilei de miercuri, 20 martie, în timp ce un bărbat aştepta în staţia de autobuz, tânărul, apelând la acte de violenţă, i-a furat telefonul mobil şi portmoneul.
 
„Pentru că se afla în stare de ebrietate şi pentru că era întuneric, victima nu a putut oferi poliţiştilor suficiente semnalmente privind atacatorii. Însă, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti şi joi, 28 martie, a fost depistat şi reţinut pe raza comunei Viile Satu Mare, din judeţul Satu Mare”, a precizat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
 
Tâlharul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările