Lexus de 35.000 de euro confiscat: ce au descoperit poliţiştii de Frontieră

Lexus de 35.000 de euro confiscat: ce au descoperit poliţiştii de Frontieră

Maşina a fost confiscată la vamă FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit la control un autoturism marca Lexus care era căutat de către autorităţile din Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 19 decembrie, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean din Republica Moldova, S.T., în vârstă de 49 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul în cauză era semnalat ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă şi confirmată de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 166.000 lei (35.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizarea anchetei urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: