Un bărbat a stat ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi de grajd ca să scape de închisoare. Cum a fost prins băcăuanul

Un bărbat a
stat ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi de grajd ca să scape de închisoare. Cum a fost prins băcăuanul

Un bărbat s-a ascuns într-o groapă ca să scape de poliţişti FOTO stirileprotv.ro

Un bărbat de 38 de ani, condamnat la patru ani şi 10 luni de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, s-a ascuns de poliţişti într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi de grajd, ca să scape de puşcărie.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bacău au descins, sâmbătă, 18 mai, în urma unei ample acţiuni informativ-operative,  în cartierul Orbic, din Buhuşi, unde au depistat un bărbat de 38 ani, din oraş, care era ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi de grajd.

„Judecătoria Buhuşi a emis, pe numele său, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la patru ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice“, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău într-un comunicat de presă dat publicităţii sâmbătă.

Bărbatul de 38 ani a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Acţiunea de prindere a condamnatului a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale precum şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: