O petrecere care încălca regulile de pandemie, într-un restaurant din Arad, s-a încheiat cu dosar penal

O petrecere care încălca regulile de pandemie, într-un restaurant din Arad, s-a încheiat cu dosar penal

FOTO Arhivă Adevărul

Evenimentul a avut loc în seara de vineri, 16 octombrie, într-un restaurant din oraşul arădean Ineu. Proprietarul localului unde se desfăşura petrecerea cu 40 de participanţi a fost amendat, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Arad au intervenit, vineri seară, pentru a opri o petrecere care avea loc într-un local din oraşul Ineu, unde nu se respectau normele privind protecţia împotriva răspândirii SARS-CoV-2, fiind prezenţi zeci de invitaţi.

În timpul unei acţiuni desfăşurate în tot judeţul pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţiei oraşului Ineu, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au descins într-un local din Ineu. Atât în incintă, cât şi pe terasă, avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

"A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat, sâmbătă, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spun că urmează să îi identifice pe toţi participanţii, "în vederea luării măsurilor legale care se impun". Aceştia se vor alege cu dosar penal dacă se va dovedi că au încălcat cu bună ştiinţă regulile stabilite pentru combaterea răspândirii pandemiei.

"Aceste controale vor continua şi în perioada următoare, atât în municipiu, cât şi în judeţ, în contextul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel naţional, cât şi local", a mai anunţat IPJ Arad. 

Vă recomandăm şi:

O petrecere de majorat cu 40 de participanţi, în interiorul unui local, „spartă” de poliţiştii din Constanţa

Petreceri cu droguri pentru lumea bună. Sunt cercetaţi afacerişti, funcţionari publici, studenţi şi un medic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările