Bani pentru finalizarea proiectelor prin PNDL pentru 56 de localităţi din Teleorman

Bani pentru finalizarea proiectelor prin PNDL pentru 56 de localităţi din Teleorman

Foto arhivă

56 de localităţi din Teleorman au semnat contracte de finanţare pentru finalizarea unor proiecte derulate prin PNDL. Contractele au o valabilitate de patru ani, ceea ce înseamnă că obiectivele finanţate trebuie să se finalizeze în următorii patru ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

56 de unităţi administrativ teritoriale din Teleorman au semnat contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării, în urma cărora vor primi toate sumele necesare finalizării investiţiilor derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, cu prilejul unei conferinţe de presă. ”Toate localităţile care au avut programe în derulare prin PNDL, indiferent de culoarea politică a primarilor, au primit sume pentru finalizarea investiţiilor”, a spus Adrian Gâdea.
Suma totală alocată primăriilor din Teleorman pentru finalizarea proiectelor PNDL se ridică la 376.500.049 lei.

Printre localităţile beneficiare se numără şi Alexandria. Investiţiile pentru care s-au semnat contracte de finanţare sunt : modernizare strada Mircea cel Bătrân, tronson I şi II, infrastructură şi utilităţi pe şoseaua Turnu Măgurele-incinta fostei UM, reamenajare şi refuncţionalizare clădire (fost atelier) Liceul teoretic ” Alexandru Ioan Cuza”. Contractele încheiate au o valabilitate de patru ani, cea ce înseamnă că în patru ani trebuie să se finalizeze aceste obiective.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările