Jandarmii revin pe centura oraşului Alba Iulia. Trei prostituate amendate pentru că încercau să acosteze bărbaţi

Jandarmii revin pe centura oraşului Alba Iulia. Trei prostituate amendate pentru că încercau să acosteze bărbaţi

Jandarmii din Alba au amendat patru femei care practicau prostituţia pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă, ”în urma participării Jandarmeriei Alba la prevenirea şi combaterea fenomenului prostituţiei, joi, 21 iunie  şi duminică, 23 iunie, a.c., pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse patru femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale”.
 
Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate. Trei dintre cele patru persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 500 de lei iar una dintre acestea cu avertisment. 
 
În aceleaşi date, trei3 persoane au primit avertismente pentru cerşetorie în zona Kaufland. Reamintim cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria, să-i semnaleze la 112 pe cei care o practică şi că, potrivit normelor legale, apelarea la mila publicului de către o persoană aptă de muncă precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: