Cursuri şi examene exclusiv online la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Cursuri şi examene exclusiv online la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Studenţii vor susţine examenele în sistem online. Foto Pixabay

Reprezentanţii Universităţii "1 Decembrie 1918" Alba Iulia anunţă că toate activităţile didactice din luna ianuarie se vor desfăşura online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate activităţile didactice, verificările pe parcurs şi colocviile programate până la sfârşitul lunii ianuarie se vor desfăşura exclusiv în sistem online la Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia, aceeaşi măsură fiind dispusă şi pentru examenele din sesiunea februarie.
 
"Noua situaţie pandemică dată de creşterea bruscă a numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 ne determină să revenim asupra deciziei anterioare de reluare a activităţilor didactice faţă în faţă (în sistem mixt, conform scenariului 2), în încercarea de a vă proteja sănătatea şi pentru a evita orice pericol de răspândire a virusului în timpul deplasărilor dinspre localităţile de domiciliu către Universitate sau prin întâlnirea în grupuri mari, în timpul activităţilor didactice sau în campusul universitar.
 
În consecinţă, începând cu data de 10 ianuarie 2022 şi până la încheierea semestrului I (30 ianuarie 2022), toate activităţile didactice, verificările pe parcurs şi colocviile programate se vor desfăşura exclusiv în sistem online, la toate programele de Licenţă, Masterat şi Doctorat", se menţionează într-un anunţ postat pe site-ul Universităţii din Alba Iulia.
 
Sursa citată mai arată că examenele din sesiunea februarie 2022 se vor desfăşura tot în format online, programarea acestora fiind disponibilă pe pagina web a fiecărei facultăţi. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările