Imagini din cea mai frumoasă insulă din lume. Cum arată acest paradis sălbatic din Filipine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Insula Palawan este considerată cea mai frumoasă din lume/FOTO Huffington Post
Insula Palawan este considerată cea mai frumoasă din lume/FOTO Huffington Post

Insula Palawan din Filipine a fost desemnată de către cititorii revistei de turism Conde Nast Traveler drept cea mai frumoasă insulă din lume.

Palawan este cea mai mare insulă din provincia insulară Palawan, care aparţine de Filipine. Aici, stilul de viaţă este tradiţional, iar turiştii vor fi foarte departe de agitaţia lumii moderne, scrie Huffington Post.

Insula atrage prin plajele cu nisip alb, fauna abundentă şi munţii acoperiţi de o junglă încă neexplorată. Revista National Geographic a declarat că Palawan este pe locul 13 în topul celor mai frumoase insule din lume în anul 2007, datorită biodiversităţii ei deosebite.

Unul dintre cele mai pitoreşti locuri de aici este regiunea Lagunelor Gemene, de pe insuliţa Coron din Palawan. Aici turiştii se pot plimba cu bărci tradiţionale şi pot înota în siguranţă, savurând clipe unice de relaxare în sălbăticie.

image

Tot pe insula Palawan se află râul subteran Puerto Princesa, care este declarat patrimoniu UNESCO şi considerat una dintre noile minuni naturale ale lumii.

image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite