Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

O îngrijire corectă a pielii te scapă de machiajul inutil

Naturaleţea şi simplitatea au fost dintotdeauna două atribute apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Dacă te-ai săturat să petreci minute în şir în faţa oglinzii şi vrei să îţi laşi pielea să respire, dar în acelaşi timp îţi doreşti să arăţi impecabil, urmează aceste sfaturi.

1. Ai grijă de sprâncenele tale

Sprâncenele încadrează faţa precum o ramă, mai cu seamă atunci când nu ai niciun strop de machiaj pe faţă. Acestea vor deveni centrul atenţiei, aşa că primul pas este să le dai o formă potrivită, cât mai naturală. Nu exagera cu pensarea excesivă a lor, căci îţi pot înăspri trăsăturile. Dacă este nevoie, le poţi colora cu vopsea specială pentru sprâncene sau henna. În cazul în care vrei să le regenerezi, aplică zilnic un amestec obţinut din uleri de castor şi vitamina A. După câteva săptămâni vei observa că acestea vor fi mai dese.

2. Accentuează-ţi privirea

Chiar şi atunci când nu ai avut foarte mult timp la dispoziţie pentru a te odihni,  poţi masca acest lucru prin câteva mici trucuri. Fă-ţi ochii să pară mai mai ondulându-ţi genele cu ajutorul unui cleşte de gene, apoi aplică un gel transparent pe ele, poate fi chiar şi un tratament pentru regenerare. Desigur, pentru o schimbare evidentă, care te scuteşte de machiaj şi te ajută să ai gene fabuloase, poţi opta pentru varianta extensiilor de gene.

Descoperă alte trucuri simple pentru a arăta perfect fără machiaj pe clickpentrufemei.ro.

 

Frumuseţe în miez de vară

4 tendinţe de machiaj potrivite pentru festivalurile muzicale

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: