Horoscopul lunii mai: prin ce schimbări trece fiecare zodie

Horoscopul lunii mai: prin ce schimbări trece fiecare zodie

Horoscopul lunii mai

În luna mai veţi rememora toate experienţele care v-au marcat viaţa până acum. Apoi lucrurilor vor începe să se aşeze într-un nou capitol al existenţei voastre. Lăsaţi-vă purtat de val şi lucrurile se vor aşeza mai bine decât v-aţi închipuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Responsabilităţile şi implicarea familiei vă pot îndepărta de dorinţele şi planurile personale. Nu vă luptaţi cu provocările şi nu încercaţi să scăpaţi de îndatoriri. Nu renunţaţi la obiectivele şi dorinţele care vă dau energie, momentul va veni când vă aşteptaţi mai puţin.

Taur

Nu este doar ziua ta de naştere, ci şi o lună specială pentru tine. Poziţiile planetare oferă acum promisiuni şi perspective îndrăzneţe pentru noul an. „Conştientizarea“ este cuvântul cheie al lunii mai în cazul vostru. Oamenii şi circumstanţele care apar acum vă schimbă viaţa în mod favorabil.

Gemeni

Câţi bani faci luna asta? Este întrebarea care îţi dictează nivelul de energie şi entuziasm în fiecare zi. Banii sunt ca un stimulent mental pentru tine. Dar cum ar fi să încerci ceva diferit în luna mai. Închideţi ochii şi încercaţi să găsiţi şi alte valori. Cine ştie, este posibil să găsiţi un nou mod de a lua decizii.

Rac

Se pare că viaţa ta seamănă cu un bolovan care blochează gura unei peşteri, făcându-te să te simţi ca un prizonier. Acesta este un moment bun pentru a face o evaluare a lunilor trecute. Verifică experienţele avute şi încearcă să înţelegi ce au avut acestea să te înveţe.

Leu

În luna mai fiţi deschişi să legaţi noi prietenii. Persoanele care vor apărea în viaţa voastră vă vor fi adevăraţi profesori, deschizători de drumuri şi iniţiatori ai unor proiecte de mare importanţă. Iubiţi necondiţionat şi amintiţi-vă că pentru a fi iubit trebuie să iubiţi. Numai aşa veţi cunoaşte iubirea adevărată.

Fecioară

În cazul vostru ar fi bun sfatul unui pictor, care vă va spune să vă îndepărtaţi mai întâi de pânză şi apoi să vă trasaţi câteva puncte de perspectivă. Priviţi-vă viaţa de undeva de sus, ieşiţi din „cutie“ şi vedeţi ce este cu adevărat important pentru voi. Nu mai jucaţi după cum cântă societatea şi găsiţi-vă culorile potrivite pentru propria „pânză“.

Balanţă

După 18 mai veţi rememora toate experienţele care v-au marcat viaţa până acum. Apoi lucrurilor vor începe să se aşeze şi un nou capitol al existenţei voastre este gata să înceapă. Lăsaţi-vă purtat de val şi lucrurile se vor aşeza mai bine decât v-aţi închipuit.

Scorpion

Energiile acestei luni sunt benefice pentru începerea unor proiecte de mare anvergură. Ba poate aduce şi un nou iubit sau oficializarea unei relaţii. Vă veţi simţi atât de bine încât veţi avea impresia că reîntineriţi. La sfârşitul lunii veţi putea spune că aveţi din plin toate resursele pentru a trăi fericiţi.

Săgetător

În luna mai vă pregătiţi pentru o ascensiune culminantă în carieră. Deşi vă veţi confrunta cu multe provocări, toate acestea vă vor propulsa acolo unde aţi visat întotdeauna să ajungeţi. V-aţi pierdut speranţa cu privire la jobul visat, aşa că surprinderea va fi cu atât mai mare când veţi primi vestea mult aşteptată.

Capricorn

Mai este luna prieteniei pentru voi. Cunoaşteţi o persoană pentru care veţi fi unul din oamenii care le vor schimba destinul. Fie că îi daţi un sfat important, o ajutaţi să obţină un job sau îi faceţi cunoştinţă cu persoana care îi va fi partener de viaţă, îi veţi marca existenţa într-un mare fel. Cât despre voi, înainte de finalul lunii, luaţi o pauză. O schimbare de peisaj vă va reconecta cu propriile dorinţe.  

Vărsător

Viaţa voastră continuă să se mişte în ritmuri incerte. Lângă acele incertitudini se află şi frustrări, şi nedumeriri, întrebări fără răspuns şi lacrimi. Dă-ţi voie să plângi, nu încerca să fugi de ceea ce simţi, libertatea va veni odată cu acceptarea vulnerabilităţii.

Peşti

Mai este luna curăţărilor sufleteşti pentru nativii zodiei Peşti. Acordaţi-vă timp şi spaţiu să simţiţi, să vă liniştiţi şi să învăţaţi să vă acceptaţi aşa cum sunteţi. Număraţi binecuvântările de care aveţi parte, pentru că într-adevăr sunteţi în graţiile planetare. Harurile voastre nu sunt puţine. Ele vă permit să fiţi extraordinar de creativi şi extrem de intuitivi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: