Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie pentru noroc şi abundenţă

Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie pentru noroc şi abundenţă

Culorile ne ajută să ne echilibrăm, dar ne pot influenţa şi negativ @shutterstock

Pe 7 septembrie, în prima lună a toamnei, avem o Lună nouă în zodia Fecioară, iar de pe 27 septembrie, planeta Mercur intră în retrogradare. Până la această dată, este bine să ne facem ordine în hârtii, proiecte, dar mai ales în minte. Luna nouă din semnul Fecioară ne îndeamnă să fim mai organizaţi, iar ca să reuşim, ne ajută şi cromatica, spune astrologul Alexandra Coman.

Cei care lucrează în design, fie că este vorba despre design vestimentar, fie că este vorba despre creaţie, artă, pictură şi-au dat seama de importanţa culorilor, astfel încât s-a creat un limbaj al culorilor, format din coduri care corespund fiecărei nuanţe. Culorile ne ajută să ne echilibrăm, însă ne pot influenţa într-un mod sau altul. De exemplu, restaurantele sunt vopsite în portocaliu şi galben pentru că aceste nuanţe cresc apetitul, verdele atrage surse de finanţe, feminitatea este accentuată de roz, prea mult albastru poate duce la depresie. Fiecare culoare are o influenţă, de aici avem şi cromoterapia. Iată ce culori sunt benefice în septembrie, în funcţie de zodia, ascendentul şi luna natală! Dacă doreşti să accesezi puterea, energia aduse de o anumită culoare atribuită unei zodii, poţi să o faci. „Eu, de exemplu, dacă am nevoie să negociez ceva, întotdeauna port ceva roşu‟, dezvăluie astrologul, care te invită să descoperi în cele ce urmează culoarea sau nuanţele care îţi poartă noroc în luna septembrie.

Citeşte aici care sunt culorile care ne oferă susţinere în tot ceea ce facem şi ce recomandări are astrologul Alexandra Coman pentru a trece cu bine de provocările lunii septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările