Adevărul Live: Ce le citim copiilor. Trucuri pentru a cultiva dragostea celor mici pentru lectură

Ce le citim copiilor. Trucuri pentru a cultiva dragostea celor mici pentru lectură

În contextual Lunii Cititului Împreună, Bianca Mereuţă, fondator al bibliotecii „Ce le citim copiilor”, o comunitate naţională de studiu, promovare şi dăruire de carte, a fost în studioul Adevărul Live pentru a oferi sfaturi despre cum putem dezvolta dragostea celor mici pentru citit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

   Bianca Mereuţă este strategic planner, mamă şi fondator al grupului „Ce le citim copiilor”, o comunitate naţională de studiu, promovare şi dăruire de carte, construită în jurul unui grup de Facebook care în prezent are 78.000 de membri.

Cititul nu e doar un mod în care să petrecem timp calitativ cu copiii noştri, este şi o metodă prin care cei mici îşi dezvoltă curiozitatea, imaginaţia, cultura generală şi un vocabular bogat. Părinţii sunt cei care au responsabilitatea să le iunsufle această pasiune, încurajându-le  curiozitatea şi dragostea pentru lectură şi oferindu-le toate resursele necesare.

Astăzi, Bianca vine la Adevărul Live cu o serie de recomandări pentru părinţii care vor să le insufle copiilor pasiunea pentru citit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: