Ce îşi doresc cu adevărat femeile de Ziua Îndrăgostiţilor

Ce îşi doresc cu adevărat femeile de Ziua Îndrăgostiţilor

O cină romantică la restaurant poate fi cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiţilor FOTO: Shutterstock

Pentru multe femei, Valentine’s Day nu scoate la suprafaţă sentimente romantice, ci doar mânie şi frustrare, susţine Jill Bley, terapeut de cuplu, în „Huffington Post“. Această sărbătoare pare a fi în beneficiul bărbaţilor, pe când femeile trebuie doar să se acomodeze cu dorinţele unui bărbat.

Jill Bley se adresează bărbaţilor care vor cu adevărat să facă din Ziua Îndrăgostiţilor o zi specială pentru partenerele lor.

Iată sfaturile ei:
 
 1. Cadourile sunt întotdeauna plăcute, doar să fie un lucru pe placul ei. 
 
2. În loc să îţi întâmpini partenera cu diferite aşteptări, mai bine ai întreba-o cum o poţi face să se simtă mai bine. Este un lucru obişnuit pentru diferitele relaţii, dar merită încercat de Ziua Îndrăgostiţilor. 
 
3. Fă curat în casă şi fă-o pe cât de bine poţi, dar nu o face cu jumătăţi de măsură ca să nu-i laşi impresie proastă. 
 
4. Spală rufele. 
 
5. Pregăteşte cina sau ieşiţi împreună la un restaurant. Măcăr de Valentine’s Day ea nu ar trebui să gătească.
 
6. Bărbaţii ar trebui să se ofere să facă ei treburile casnice pentru acea seară, doar pentru ca ea să-şi ofere puţin timp pentru relaxare. 
 
7. Atunci când vă pregătiţi să vă culcaţi, iar ea chiar vrea să se odihnească, nu-i manipula sentimentele doar pentru a fi receptivă la ideea de sex. 
 
8. Pe de altă parte, dacă sexul este ceea ce ea vrea, încercă să te concentrezi asupra a ceea ce i-ar face plăcere.
 
Calea către inima unei femei este să-i arăţi că-ţi pasă de ea şi de nevoile ei, nu numai de tine şi de nevoile tale. Relaţiile care păstrează atenţia asupra nevoilor celuilalt ajung să fie cele mai romantice. Şi, uneori, chiar cele mai împlinite din punct de vedere sexual. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: