Săptămâna restaurantelor: şapte zile cu reduceri şi oferte pentru gurmanzi

Săptămâna restaurantelor: şapte zile cu reduceri şi oferte pentru gurmanzi

La Săptămâna restaurantelor, localurile vor avea oferte speciale şi discounturi semnificative FOTO Shutterstock

Să mănânci bine la un preţ mic este visul oricărui gurmand. Un vis care va deveni realitate timp de şapte zile, între 16 şi 23 mai, când Bucureştiul se aliniază unui eveniment culinar cu tradiţie în străinătate: Săptămâna restaurantelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima ediţie românească a evenimentului îşi propune să le ofere pasionaţilor de gastronomie un prilej de a profita de ofertele şi discounturile oferite de restaurantele participante.

Săptămâna restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia România Culinară, organizat în parteneriat cu Top Hospitality şi Star Chefs. Organizatorii estimează că la prima ediţie vor participa aproximativ 30 de localuri din Bucureşti.

Restaurantele vor oferi fie un meniu în valoare de 25 de lei (care nu va include băuturi sau alte gratuităţi), fie un discount important aplicat la notă finală. Fiecare restaurant angrenat în proiect trebuie să anunţe încă de la început detaliile ofertei şi să le respecte pe tot parcursul perioadei. Lista finală a localurilor va fi anunţată cu două săptămâni înainte de începerea evenimentului.

Oraşe precum New York, Chicago, Boston, Londra sau Dublin  au organizat, în ultimii ani, cu mare succes, săptămâni locale ale restaurantelor, însoţite de diverse evenimente culinare: demonstraţii gastronomice, târguri, prezentări de produse.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: