Fursecuri delicioase cu aluat din nucă de cocos
0Dacă nu sunteţi adepţii deserturilor pline de făină, astăzi vă propunem o reţetă de fursecuri cu doar două linguri din acest ingredient. Nuca de cocos este baza aluatului, aceasta oferind fursecurilor o aromă specială.
Ingrediente:
3 ouă
150 grame zahăr
200 grame cocos
2 linguri făină
Mod de preparare :
Mixăm spumă ouăle cu zahărul, apoi adăugăm nuca de cocos măcinată şi făina. Omogenizăm şi umezindu-ne palemele, facem bile pe care le aşezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.
Cu o furculiţă (o trecem puţin prin apă rece din când in când, pentru a nu se lipi aluatul de ea) şi apăsăm în cruce pe bila de aluat.
Coacem în cuptorul preîncălzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.
Poftă bună!
Sursa: miremirc.ro