Mercedes-Benz România continuă programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie”

Mercedes-Benz
România continuă programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie”

Preocuparea pentru confortul şi siguranţa clienţilor Mercedes-Benz a determinat înfiinţarea programului „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, care are ca obiectiv profesionalizarea activităţii atelierelor T&V şi efectuarea de reparaţii la standardele stricte consacrate ale Mercedes-Benz.

Ştiri pe aceeaşi temă

ATP Motors RO Baia Mare este al doilea centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit, în noiembrie 2019, certificarea de „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Programul „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a presupus investiţii considerabile în echipamente de cea mai nouă generaţie şi în şcolarizarea personalului pentru a folosi în mod profesionist aceste echipamente, dar şi în consultanţă de top din partea specialiştilor Daimler pentru efectuarea tuturor reparaţiilor la nivelul cerut de către producător, procese de service optimizate la standardele Daimler, auditare constantă pentru menţinerea standardelor de exigenţă şi consiliere personalizată din partea Mercedes-Benz România.

Printre echipamentele de specialitate ale ATP Motors RO Baia Mare care deservesc acum lucrările de service prestate se numără un aparat Car-O-Tronic pentru măsurarea electronică a gradului de deformare a caroseriei, un post de lucru utilat complet dedicat reparaţiilor în aluminiu şi un stand de îndreptare a caroseriei Car-O-Liner.

Ghidul pentru iniţiativa Daimler este programul WIS (Workshop Information System), în care sunt specificate toate detaliile referitoare la procedurile specifice lucrărilor de mentenanţă şi service conform standardelor Mercedes-Benz. Siguranţa pasagerilor unui autoturism după un accident auto este garantată doar prin efectuarea reparaţiilor la standardele ridicate ale producătorului auto, iar în cazul Mercedes-Benz, aceste exigenţe sunt îndeplinite şi auditate cu stricteţe în cadrul Centrelor de Excelenţă.

Obiectivul pe termen lung al companiei este crearea unei reţele de Centre de Excelenţă, care să acopere, din punct de vedere geografic, cele mai importante zone ale ţării. Prin desemnarea Centrelor de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie, producătorul Daimler îşi respectă promisiunea faţă de clienţii din România şi nu face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea reparaţiilor în urma accidentelor, în cadrul reţelei de parteneri de service ai Mercedes-Benz România.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările