VIDEO Atentat în SUA / Imagini filmate la câţiva metri de locul exploziilor de la maratonul din Boston: „S-a cutremurat pământul!“

VIDEO Atentat în SUA / Imagini filmate la câţiva metri de locul exploziilor de la maratonul din Boston: „S-a cutremurat pământul!“

Trei explozii au zguduit oraşul Boston

Dan Lampariello este unul dintre martorii tragicelor incidente de la Maratonul din Boston. Acesta îşi aştepta mama, concurentă la maraton, să ajungă la linia de sosire pentru a o felicita. Dan le-a povestit jurnaliştilor de la ABC News ce a simţit în momentul în care cele două explozii s-au produs la linia de sosire a Maratonului din Boston.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Eram aproape de linia de sosire acolo unde au avut loc exploziile. Eram in fata unui hotel din zona. A fost infricosator, probabil ca a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii mele. Mama mea alerga la maraton si abia asteptam sa soseasca pentru a o felicita. La inceput am crezut ca sunt artificii, dar mi-am dat seama ca e ceva grav dupa a doua explozie. Prima bomba a explodat exact la linia de sosire iar cea de-a doua la cativa metri dupa. Am simtit pamantul cutremurandu-se. A fost mult haos si mult fum. A fost terifiant", a declarat acesta. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările