Rusia. Un adolescent a fost împuşcat mortal după un atac la un sediu al poliţiei din Tatarstan

Rusia. Un adolescent a fost împuşcat mortal după un atac la un sediu al poliţiei din Tatarstan

Foto arhivă

Un adolescent în vârstă de 16 ani din regiunea majoritar musulmană Tatarstan a fost împuşcat mortal de poliţia rusă după un atac la o secţie de poliţie unde a înjunghiat un ofiţer, relatează  Reuters.

Comitetul de Investigaţie al Federaţiei ruse a transmis într-un comunicat că tratează incidentul ca un atac terorist şi a deschis o anchetă în acest sens.

Adolescentul a încercat să incendieze cu un coctail Molotov sediul poliţiei din oraşul Kukmor şi a înjunghiat de mai multe ori un ofiţer de poliţie în timpul arestării.

Tănărul a fost împuşcat mortal după ce nu a răspuns somaţiilor.

Anul trecut, în aceeaşi regiune, un adolescent a fost reţinut după ce a adus la şcoala la care învăţa un pistol şi un cuţit şi a luat ostatici colegii de clasă. Acest incident a avut loc la un an după ce, în regiunea învecinată Bashkortostan, un alt adolescent a înjunghiat o elevă şi un profesor şi a incendiat o sală de clasă, scrie news.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările