VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a întors toate scaunele la Vocea României.  Chirilă: „Ai putea fi peştişorul meu de aur“

VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a întors toate scaunele la Vocea României.  Chirilă: „Ai putea fi peştişorul meu de aur“

Maria Farcaş FOTO Pro TV

În ediţia de vineri, 20 septembrie, a show-ului „Vocea României“, o concurentă a impresionat cu interpretarea sa şi a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, primind mai multe complimente din partea membrilor juriului.

În cea de-a treia seară de audiţii „Vocea României“, concurenta Maria Farcaş, o tânără de 18 ani din Vulcan, Hunedoara, a cucerit antrenorii cu piesa „Seven Nation Army“. 
 
Maria Farcaş este singura din familie care are acest talent. La nouă ani, părinţii au înscris-o la cursuri de orgă. A făcut şi doi ani de canto, iar apoi a început să se înscrie la diverse spectacole de folk.
 
Alături ce cei doi fraţi ai ei, a fost crescută cu greu de către tatăl său, fost miner, alături de care a rămas când părinţii săi au divorţat. Spune despre tatăl său că este un om simplu şi modest pe care greutăţile din viaţă l-au făcut puternic. Nu a arătat niciodată că îi e greu: el călca, făcea mâncare, spăla. Acesta a fost o singură dată la mare, atunci când Maria avea trei ani. Acela a fost ultimul concediu pe care tatăl acesteia şi l-a luat, relatează protv.ro.
 
Maria este atrasă de scenă, de public, şi spune că de fiecare dată când simte „lemnul“ sub picioare ştie că acolo îi este locul.
 
Tânăra a reuşit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea sa, Tudor Chirilă făcând următorul comentariu la finalul prestaţiei: „Îmi scot pălăria de pescar în faţa ta şi sper să te pescuiesc în echipa mea. Ai putea fi peştişorul meu de aur“. 
 
„Mi-a plăcut foarte foarte tare această stare dublă a ta. Deşi izolată, erai conectată, ceea ce e un paradox interesant cel puţin la 18 ani. Mi-a plăcut că ai o siguranţă foarte mare şi mi-ar plăcea să ducem această siguranţă pe culmi şi mai înalte“, a mai spus Chirilă.
 
„Maria, ai cântat foarte interesant. Îmi plăcea bariera asta vizuală, pentru că mă face să fiu foarte atentă la vocea ta şi ce transmiţi, de aia nu m-am întors la început, dar mă bucur că m-am întors la final“, i-a transmis şi Irina Rimes.
 
„Eşti o voce colorată, o voce frumoasă“, i-a spus şi Horia Brenciu. 
 
„Cânt doar cu prietenii. Ne mai jucăm din când în când «de-a blues-ul»“, a spus concurenta pe scenă. 
 
Pentru a-i fi mai uşor să aleagă în echipa cărui antrenor să meargă, Tudor Chirilă i-a propus să le adreseze câte o întrebare. Astfel, Maria i-a pus pe cei patru membri ai juriului să îi spună, pe rând, ce le place să transmită cel mai mult. 
 
„Dragoste“, a fost răspunsul Irinei Rimes, în timp ce Chirilă a mărturisit că vrea să transmită „libertate“. Smiley a ales „bucurie“, iar Horia Brenciu i-a spus: „Eu personal nu vreau să transmit nimic, când te am pe tine care transmiţi totul“. 
 
„Sunt un spirit liber, aşa că voi alege libertatea“, a spus ulterior Maria Farcaş, alegând să meargă în echipa lui Tudor Chirilă. 
 

 
Te-ar putea interesa şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările