„Trădarea“, cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor, a ajuns la final: Kanal D difuzează ultimul episod. Ce producţie îi ia locul

„Trădarea“, cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor, a ajuns la final: Kanal D difuzează ultimul episod. Ce producţie îi ia locul

Protagoniştii serialului „Trădarea“ FOTO Kanal D

Serialul turcesc „Trădarea“, care a adus una dintre cele mai mari audienţe postului Kanal D, a ajuns la final, în această seară, de la 20.30 fiind difuzat ultimul episod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producţia va fi înlocuită, în serile de miercuri, joi şi vineri, tot de un serial turcesc, „Dila“, care a debutat deja la Kanal D, la jumătate lunii aprilie. 
 
„Trădarea“, al cărui succes la public a fost testat până acum în 15 ţări, a câştigat rapid inimile telespectatorilor, asemănându-se, din punct de vedere al audienţelor obţinute, cu „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“
 
În Macedonia producţia a devenit atât de populară încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turceşti în timpul zilei şi în prime time, cu scopul de a reduce influenţa turcească în Macedonia. 
 
Din distribuţie fac parte actorii Erkan Petekkaya (Ali Kalawishu), Ayça Bingöl (Cemile), Wilma Elles (Caroline Akarsu), Yıldız Çağrı Atiksoy (Berrin Akarsu), Aras Bulut İynemli (Mete Akarsu), Farah Zeynep Abdullah (Aylin Akarsu), Emir Berke Zincidi (Osman Akarsu, la vârsta de cinci ani), Gun Koper (Osman Akarsu, elev la liceu).
 

Prezentarea serialului „Trădarea“

Acţiunea serialului „Trădarea“ se desfăşoară în anii ‘60, iar productia reuşeşte să redea, prin vestimentaţia actorilor, detalii stilistice şi decoruri, „aerul“ nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorilor o adevărată călătorie în timp. Serialul prezintă povestea unei familii în momente de răscruce şi impactul deciziilor părinţilor asupra destinului copiilor.

În anul 1967, căpitanul de cursă lungă Ali Akarsu (Erkan Petekkaya) îşi petrece majoritatea timpului departe de familia sa. În lipsa lui, soţia sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grijă de cei patru copii ai lor. Într-o zi, Ali se întoarce din lunga sa călătorie. Toţi membrii familiei se bucură de întoarcerea acestuia, fără să bănuiască faptul că viaţa lor se va schimba într-un mod nedorit. Ali are un comportament ciudat şi o parte a vieţii întunecată, necunoscută familiei sale. Cemile găseşte întâmplător o scrisoare în buzunarul soţului ei, iar evenimentele care se vor succeda din acel moment vor transforma familia armonioasă de până atunci în una disfuncţională.

Rezumatul ultimului episod din serialul „Trădarea“

Odată cu moartea lui Tugrul, cel care declanşase ultimele evenimente tragice in familia Akarsu, viaţa începe să capete sens atât pentru Cemile, cât şi pentru copiii săi. După o lungă perioadă de suferinţă, femeia îşi reuneşte familia pentru a pune la punct pregătirile pentru nunta lui Soner cu Bahar. Cu toţii sunt fericiţi să constate că necazurile par să fi luat sfârşit şi îşi fac planuri pentru o viaţă nouă. Tulbură însă apele decizia neaşteptată a lui Carolin de a pleca din ţară împreună cu fiul ei, Mustafa. Băiatul refuză să îşi urmeze mama şi fuge acasă la Cemile. Rănită de atitudinea lui Mustafa, Carolin renunţă la acesta şi pleacă în străinătate.
 
Nu întâmplător, în final, telespectatorii îl pot regăsi pe Osman (naratorul poveştii), aflat la bătrâneţe, rătăcind pe străduţele copilăriei şi adolescenţei sale. În mintea lui se redeschide cercul vieţii, al amintirilor: „Omul poate crea un început din orice dezastru. Orice început reprezintă o renaştere. Fiecare final e un nou început.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările