Eliminare de urgenţă la Survivor. Faimoşii au rămas fără un om important

Eliminare de urgenţă la Survivor. Faimoşii au rămas fără un om important

Survivor România / FOTO Kanal D

Consiliu de urgenţă la Survivor România. După un traseu dificil pentru recompensă, iată că prezentatorul emisiunii de la Kanal D i-a adunat pe toţi concurenţii pentru a le transmite faptul că unul dintre colegii lor este nevoit să părăsească această competiţie şi să se întoarcă în România, dat fiind starea de sănătate precară în care se află.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta este primul consiliu de urgenţă de care au parte faimoşii după multă vreme, mai precis de când Alexandra Stan nu a mai putut continua competiţia şi s-a întors în România. 
 
Iată că, în ediţia difuzată în acastă seară, Cătălin Moroşanu a părăsit competiţia Survivor România din cazua problemelor pe care le-a avut de când s-a accidentat la picior, în urma unei probe dificile. 
 
„Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Aşa cum ştiţi, în echipa Faimoşilor avem doi oameni care este spitalizat. În această seară, unul dintre cei doi părăseşte competiţia. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici în această seară. Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se opreşte pentru Cătălin Moroşanu”, a declarat prezentatorul emisiunii.
 
Citeşte pe Click.ro ce a spus Moroşanu la plecarea din competiţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările