Debut în forţă pentru serialul „Liber ca pasărea cerului“, cu Bănică şi Vizante: câţi români au urmărit primul episod

Debut în forţă pentru serialul „Liber ca pasărea cerului“, cu Bănică şi Vizante: câţi români au urmărit primul episod

Marius Florea Vizante şi Ştefan Bănică FOTO Antena 1

Serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului“, care a avut premiera duminică seară, 21 aprilie, la Antena 1, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Primul episod „Liber ca pasărea cerului“, cu Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante în rolurile principale, a clasat Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor. Astfel, serialul de comedie a adunat în faţa micilor ecrane o medie de peste 1 milion de români, potrivit Paginademedia.ro.
 
Astfel, la nivel naţional, postul Antena 1 a fost urmărit de 1.140.000 de români. La mică distanţă s-a clasat Pro TV, care a difuzat „X-Men de la origini: Wolverine“, cu 1.104.000 de privitori. Kanal D s-a aflat pe locul trei, cu emisiunea „Exatlon“, care a strâns 854.000 de persoane.
 
Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului de la oraşe, unde Antena 1 a rămas pe prima poziţie, cu 650.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 568.000 de privitori, în timp ce postul turcesc a ţinut în faţa micilor ecrane 356.000 de persoane.     
 
La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 s-a aflat tot pe primul loc, serialul cu Ştefan Bănică în rol principal ţinând în faţa televizoarelor o medie de 313.000 de tineri. Pe locul al doilea s-a clasat tot filmul de acţiune de pe Pro TV, cu 304.000 de telespectatori. Kanal D a completat topul, cu o medie de 120.000 de urmăritori, la distanţă considerabilă de primele două locuri.
 
„Liber ca pasărea cerului“, comedie care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Orlando Popârlan (Ştefan Bănică) şi Ducu Popescu (Marius Florea Vizante), care se reîntâlnesc la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză, continuă duminica viitoare, la Antena 1, cu un nou episod.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: