Spice Girls vor ca show-ul de revenire să fie în stil mare, la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Spice Girls vor ca show-ul de revenire să fie în stil mare, la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Spice Girls ar putea cânta la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

După anunţul că trupa britanică Spice Girls se va reuni, o nouă veste i-a luat prin surprindere pe fanii grupului devenit celebru în anii ’90. Show-ul de debut ar putea avea loc la nunta prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle, care este o mare fană a formaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele cinci membre ale trupei Spice Girls s-au reîntâlnit după şase ani şi au anunţat că vor lucra împreună la noi proiecte.
La sfârşitul săptămânii trecute, Mel B (42 de ani), Victoria Beckham (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani), Mel C (44 de ani) şi Geri Horner (45 de ani) au avut o întâlnire, prima în formulă completă din 2012, în prezenţa fostului manager al trupei care s-a bucurat de un succes fulminant în anii ’90.
 
O sursă a declarat pentru The Sun că Geri Horner (45 de ani) le-a sugerat colegelor sale ca show-ul de debut să aibă loc la recepţia nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor, din moment ce actriţa s-a declarat o fană înfocată a trupei britanice. 
 
„Geri e de părere că nunta regală este o oportunitate uriaşă şi că ar trebui să se ofere să cânte la nunta lor. Iar nunta regală se potriveşte perfect din moment ce îşi doresc ca show-ul de debut să fie unul «100% britanic»“, a declarat sursa, potrivit Daily Mail. 

Imagine de la reuniunea celor cinci membre Spice Girls FOTO Instagram 

Până în acest moment, artistele nu au luat o decizie fermă în legătură cu proiectul muzical de debut şi nici dacă va implica o asemenea reprezentaţie, precizează sursa citată. 
 
Grupul pop creat prin casting în 1994 a cunoscut succesul internaţional de la primul single, „Wannabe“. Potrivit News.ro, cele cinci membre ale grupului s-au despărţit în 2000 şi s-au reunit pentru un turneu live în perioada 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi cu ocazia lansării comediei muzicale „Viva Forever!“.
 
citeste totul despre: