Andra şi Cabron au lansat videoclipul piesei „Doamna şi vagabondul“

Andra şi Cabron au lansat videoclipul piesei „Doamna şi vagabondul“

Cabron şi Andra

Andra (32 de ani) şi Cabron (36 de ani) au înregistrat împreună o nouă piesă, „Doamna şi vagabondul“, iar în videoclip ei formează un cuplu.

Andra şi Cabron sunt un cuplu în „Doamna şi vagabondul“, cea mai nouă piesă semnată de Cabron, care se va regăsi pe următorul său album, „Cabron şi Doamnele“.
 
„Este o primă piesă din viitoarele mele colaborări cu toate vocile feminine pe care le apreciez. Cred că e o metaforă bună pentru piesă, mi se pare că se potriveşte şi cu mesajul ei, dar şi cu titlul viitorului album, «Cabron şi Doamnele»“, povesteşte Cabron.
 
După ce a lansat albumul „Gemenii“, un statement hip-hop care-l defineşte, Cabron pregăteşte un nou album care va strânge vocile feminine pe care le apreciază din muzica românească.
 
„Doamna şi vagabondul“ este produsă în studiourile HaHaHa Production, scrisă de Cabron şi Smiley, iar muzica este semnată de Şerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron şi Smiley, piesa fiind lansată în coproducţie cu Cat Music.
   

Cabron este una dintre cele mai cunoscute voci de hip-hop din România şi face muzică de 20 de ani. A început cu Shobby, alături de care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, „Prin ochii mei“, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, printre ele numărându-se „Arată-le la toţi“, „Iarna pe val“, „Frunzele şi iarba“, „Dă-o tare“, „Vocea ta“, „La masa mea“, toate piesele regăsindu-se pe albumul „Lupul de pe maidan“.
 
Andra şi Cabron au mai colaborat în trecut, o piesă de succes fiind „Niciodată să nu spui niciodată“. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: