Bernie Sanders, protagonistul celor mai răspândite meme-uri post-inaugurare. Senatorul răspunde: Stăteam acolo încercând să mă încălzesc, să fiu atent

Bernie Sanders, protagonistul celor mai răspândite meme-uri 
post-inaugurare. Senatorul răspunde: Stăteam acolo încercând să mă 
încălzesc, să fiu atent

Bernie Sanders asistă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden Foto Brendan SMIALOWSKI / AFP

Bernie Sanders, senator de Vermont, este protagonistul celor mai răspândite meme-uri post-inaugurare, după ce a fost fotografiat la ceremonia de miercuri stând pe un scaun, picior peste picior, purtând mască şi o pereche de mănuşi croşetate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi seară, el a vorbit despre meme-uri cu Seth Meyers.

„Stăteam acolo încercând să mă încălzesc, să fiu atent la ce se întâmpla”, a spus Sanders, joi, în timpul emisiunii „Late Night With Seth Meyers”.

Gazda emisiunii a continuat să îi arate un meme în care senatorul apare alături de protagonistele din „Sex and the City”. El a râs, recunoscând că le-a urmărit.

Cât priveşte mănuşile croşetate pe care le-a purtat, Sanders a explicat că femeia care le-a făcut este o profesoară, impresionată de atenţia primită de acestea. „Ce a fost chiar drăguţ, Seth, a fost că femeia care a făcut mănuşile... este o profesoară şi o persoană foarte, foarte drăguţă... a fost cumva copleşită de genul de atenţie arătat mănuşilor ei”.

În fotografii, Sanders poate fi văzut ţinând un plic, fapt ce a reprezentat un alt element de amuzament online. Când Meyers l-a întrebat ce se afla în plic, el a spus: „Aş vrea să îţi spun, dar e strict secret”.

Ipostaza în care a fost surprins Bernie Sanders la ceremonie a fost folosită în nenumărate moduri, el apare inclusiv stând alături de personajul Forrest Gump (interpretat de Tom Hanks în filmul omonim), de Morgan Freeman şi Tim Robbins, în „Shawshank Redemption”, şi de distribuţia „Grey's Anatomy”.

Staruri ca Mark Hamill, Reese Witherspoon, Kerry Washington, Susan Kelechi Watson, Kate Walsh, dar şi pagina „Schitt's Creek” au distribuit meme-urile.

Citeşte şi:

Fostul preşedinte Trump nu este pregătit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea începe cel mai devreme săptămâna viitoare

SUA vor să prelungească cu cinci ani tratatul de limitare a armelor nucleare strategice semnat cu Rusia

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările