Unde ar prefera prinţul Harry şi ducesa Meghan să aibă o a doua reşedinţă: „Nu e posibil să trăiască aşa în Marea Britanie“

Unde ar prefera prinţul Harry şi ducesa Meghan să aibă o a doua reşedinţă: „Nu e posibil să trăiască aşa în
Marea Britanie“

Ducii de Sussex, Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani), au în vedere să îşi stabilească un al doilea domiciliu, surse declarând că este dificil pentru ei să trăiască sub presiunea din Marea Britanie.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan au în vedere să îşi stabilească o a doua reşedinţă în SUA, Canada sau Africa, potrivit unor surse citate de People, potrivit News.ro.
 
„Nu este posibil pentru ei să trăiască aşa în Marea Britanie. Este multă presiune acum. Are loc o schimbare“, a spus o sursă apropiată cuplului.
 
Ducii de Sussex au vorbit despre asta în documentarul difuzat de ITV în urmă cu două săptămâni. Afirmaţiile făcute în „Harry & Meghan: An African Journey“ au stârnit controverse, mai ales cu privire la relaţia dintre prinţul Harry şi fratele lui, William.
 
Cuplul plănuieşte să îşi ia o vacanţă de şase săptămâni, împreună cu fiul, Archie, începând cu jumătatea lunii noiembrie.
 
Este foarte posibil ca ei să meargă în oraşul natal al ducesei, Los Angeles, pentru a petrece timp cu mama ei, Doria Ragland. Ar fi pentru prima dată când prinţul Harry ar petrece Ziua Recunoştinţei în Statele Unite. 
 
De asemenea, o destinaţie de vacanţă ar putea fi Canada, unde Meghan Markle a trăit în timpul filmărilor la serialul „Suits“, înainte de a se căsători cu nepotul reginei Elisabeta a II-a.
 
Cuplul a fost recent într-un turneu în Africa de Sud, iar în acelaşi documentar prinţul a sugerat că ar putea veni să trăiască pe continent.
 
„Nu ştiu unde am putea trăi în Africa acum. Tocmai ne-am întors din Cape Town, care ar fi un loc minunat pentru a ne stabili, desigur, ar fi. Dar cu toate problemele care sunt acolo, nu văd cum am putea să facem diferenţa acolo aşa cum am vrea fără a fi judecaţi“, a declarat Harry.
 
Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle în urmă cu doi ani. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, după care au primit din partea reginei Elisabeta a II-a titlurile de duce şi ducesă de Sussex. În mai 2019 s-a născut fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a. 
 
Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost puşi tot mai des într-o lumină proastă de tabloidele britanice. Recent, aceştia au fost criticaţi pentru costul ridicat al renovărilor pentru noua casă, pe care presa le-a estimat la 2,7 milioane de euro, sumă suportată de contribuabilii britanici. 
 
În urmă cu câteva luni, Meghan Markle a fost criticată şi pentru pretenţiile pe care le-a avut în turneul Wimbledon 2019, unde a încurajat-o din tribune pe buna sa prietenă, tenismena Serena Williams (37 de ani). 
 
Şi sora ei vitregă a criticat-o dur, declarând că a fost „insensibilă“ şi că „a făcut de ruşine numele familiei“, într-un interviu acordat publicaţiei The Daily Star. Nu este singura de această părere. Lady Colin Campbell, una dintre cele mai cunoscute biografe regale, o consideră pe Meghan Markle „lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“ şi o acuză pe aceasta că „se comportă precum o celebritate“, deşi nu a fost una nici când era actriţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: