Melanie Griffith îşi şterge trecutul: actriţa a îndepărtat un tatuaj cu numele lui Antonio Banderas

Melanie Griffith îşi şterge trecutul: actriţa a îndepărtat un tatuaj cu numele lui Antonio Banderas

Melanie Griffith şi Antonio Banderas s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică „Two Much“ FOTO Reuters

Actriţa Melanie Griffith nu a ţinut secret faptul că a început să se depărteze de Antonio Banderas cu un semn destul de vizibil: ea şi-a îndepărtat numele fostului soţ dintr-un tatuaj pe care îl are pe mâna dreaptă. Totodată, ea nu a mai purtat verigheta, în prima apariţie publică după intentarea divorţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Melanie Griffith a început să îşi şteargă trecutul. Actriţa în vârstă de 56 de ani, care tocmai a intentat divorţ lui Antonio Banderas după o căsătorie de 18 ani, şi-a acoperit tatuajul unde era scris numele fostului soţ, lucru evidenţiat odată cu prezenţa ei la Festivalul de Film de la Taormina, acolo unde a venit alături de Eva Longoria.

Dacă până de curând, pe braţul drept al actriţei se putea distinge numele lui Antonio Banderas, în centrul unei inimi, acum Melanie a decis să şteargă acea zonă. Numele lui Banderas era vizibil estompat, chiar dacă forma de inimă era încă proeminentă, iar Griffith nu a ascuns această schimbare. Pe de altă parte, se pare că Melanie ar fi apelat la tehnica îndepărtării tatuajului prin operaţie laser, având nevoie de mai multe întâlniri pentru finalizare, scrie „Daily Mail“. Astfel, la prima apariţie publică după anunţarea divorţului, actriţa face încă un pas destul de vizibil pentru a se depărta de Antonio. Pe lângă acoperirea numelui actorului, Melania a atras atenţia şi prin faptul că nu a purtat verigheta de căsătorie.

După ce pe 6 iunie Melanie Griffith a depus actele oficiale prin care solicita divorţul de soţul ei, Antonio Banderas, acum aceasta a cerut custodia celor trei câini ai cuplului, un terrier metisat şi doi câini labradori retriever metisaţi cu ciobănesc german, declarând că ştie să aibă mai mare grijă de câini decât soţul său şi că aceştia înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Banderas.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas (53 de ani), s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică „Two Much“ (1995). Cei doi actori au împreună o fiică, Stella Banderas, în vârstă de 17 ani. Actriţa americană a solicitat şi custodia Stellei Banderas, acceptând însă ca Antonio Banderas să îşi viziteze fiica de câte ori doreşte.

Melanie Griffith FOTO GettyImages/Gulliver

„Ne-am gândit mult şi am decis împreună să finalizăm cei aproape 20 de ani de căsătorie într-un mod prietenos şi tandru, respectându-ne reciproc onoarea, familia şi prietenii noştri, precum şi perioada frumoasă de timp pe care ne-am petrecut-o împreună“, au declarat cei doi printr-un purtător de cuvând comun.

Cu o avere comună de 50 de milioane de dolari, celebrul cuplu „valorează mult mai mult decât şi-ar putea unii închipui“, conform unui vechi prieten al celor doi. Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

Melanie Griffith s-a remarcat în filme precum „Body Double“ (1984), „Something Wild“ (1986), „The Milagro Beanfield War“ (1988), „Celebrity“ (1998), „Another Day in Paradise“ (1998), „Crazy in Alabama“ (1999), „Along for the Ride“ (2000) şi „Tart“ (2001). După o pauză de câţiva ani, actriţa a apărut în multe producţii de televiziune, însă nu şi pe marile ecrane. În 1988 a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat în comedia romantică „O femeie face carieră/Working Girl“.

Devenit cunoscut datorită rolurilor din filmele „Evita“, „Interviu cu un vampir“, „Philadelphia“ sau „Masca lui Zorro“, Antonio Banderas a asigurat vocea în ultimii ani în producţii de succes precum „Shrek“ şi a avut câteva roluri în filme cu buget redus.

Recent, cuplul a terminat filmările pentru thrillerul SF „Automata“, ce urmează să fie lansat în luna decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: