Ioana Năstase a chemat poliţia după ce ar fi fost agresată de Ilie Năstase. „Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos”

Ioana Năstase a chemat poliţia după ce ar fi fost agresată de Ilie Năstase. „Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos”

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / FOTO Arhivă

Ioana Năstase a chemat poliţia, vineri seara, după ce a fost agresată de către soţul ei, fostul tenismen Ilie Năstase, în locuinţa din Bucureşti. Aceasta a refuzat să facă plângere împotriva soţului ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a apărut iniţial în presă şi a fost ulterior confirmată de către Ioana Năstase.

„„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era linişte şi pace şi deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părţi şi vine şi se răzbună pe mine. Nu ştiu ce să vă spun, că acum sunt şi sub şoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani şi m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.
 
Ioana Năstase a mai spus că nu s-a hotărât dacă va divorţa de soţul ei, dar va avea grijă să fie mereu cineva în preajma în perioada următoare.
 
Soţia tenismenului, Ioana, le-a spus poliţiştilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă doreşte să ceară ordin de protecţie, aceasta a refuzat.
 
De asemenea, aceasta a mai spus că nu va depune plângere şi că a chemat poliţia doar pentru a putea ieşi din casă. „Are multe probleme şi trebuie să şi le rezolve”, a conchis aceasta.
 
În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiei, poliţia a confirmat intervenţia.
 
„În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situaţia. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecţie provizoriu.”
 
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările