Imagini de pe vremea în care Diana nu era vânată de paparazzi. Cu ce se ocupa înainte să fie iubita Prinţului Charles

Imagini de pe vremea în care Diana nu era vânată de paparazzi. Cu ce se ocupa înainte să fie iubita Prinţului Charles

Aici, cu colegele de la grădinţa ”Young England”. (prima din rândul de sus)

Numele ei a fost auzit pentru prima dată atunci când Marea Britanie era în plină anarhie. În anii `80, ţara, şi implicit monarhia britanică, era profund zdruncinată de revoltele violente din stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acea vreme, Familia Regală era profund dispreţuită, toţi întrebându-se de ce ar mai trebui întreţinuţi ”aristocraţii răsfăţaţi”, când oamenii de rând făceau foamea. Diana, în schimb, ieşea din tipare. Era suflul nou, modest şi muncitor, atât de necesar familiei regale, văzute la acea vreme drept ”demodată şi înţepată”, se arată în documentarul „The Story of Diana”.

La acel moment, nu se ştia nimic despre cea care urma să devină ”prinţesa Diana”. Familia regală s-a folosit de noutatea ei pentru a rescrie povestea monarhiei britanice. Primele cadre surprinse cu aceasta vreodată au fost unele în care Diana apărea în braţe cu copiii de la grădinţa ”Young England Kindergarten”, locul în care profesa deja de câţiva ani ca educatoare.

Iată mai multe fotografii cu Prinţesa Diana în acea perioadă, dar şi această primă şedinţă foto făcută pentru ”The Sun”!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: