VIDEO Halle Berry s-a căsătorit în secret, la un castel din Franţa

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au căsătorit în secret, la un castel din Franţa

Actriţa americană Halle Berry (46 de ani) şi logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez (47 de ani), s-au căsătorit sâmbătă, la un castel din localitatea franceză Vallery.

Ceremonia civilă a avut loc într-un castel micuţ (Chateau des Conde) şi a fost urmată de ceremonia religioasă, desfăşurată la biserica din localitatea Vallery, potrivit people.com.

Printre cei 60 de invitaţi s-au numărat prieteni apropiaţi ai cuplului şi rude: Rosemarie, mama lui Olivier Martinez, şi Vincent, fratele acestuia. Cina a avut loc într-un foişor, iar la final oaspeţii au asistat la un foc de artificii.

Halle Berry este însărcinată cu cel de-al doilea copil şi va naşte peste câteva luni un băieţel. Acesta este primul copil al cuplului, dar actriţa mai are o fiică, Nahla (cinci ani), din relaţia cu modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice (1993 – 1997) şi cu muzicianul Eric Benet (2001 – 2005). Deşi a spus că nu se va mai căsători niciodată, ea şi-a schimbat părerea după ce l-a întâlnit pe Olivier Martinez, în 2010, în timpul filmărilor pentru pelicula „Dark Tide“. „Sunt o romantică incurabilă. Nu mă voi opri până nu voi găsi dragostea adevărată“, declara Berry în „Vogue“, cu puţin timp înainte de a-l cunoaşte pe Martinez.

Astăzi, ea spune despre acesta că este „Alesul“, după cum a eclarat o sursă apropiată cuplului. Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007. A mai avut relaţii, printre altele, cu Juliette Binoche, Angelina Jolie şi Mira Sorvino.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru rolul din filmul „Puterea dragostei/ Monster's Ball“, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

Olivier Martinez este cunoscut pentru rolurile din pelicule precum „Infidela“ (2002), „S.W.A.T. - Trupe de Elită“ (2003), „Identităţi furate“ (2004), „Pasiune şi destin“ (2007), „Întâlnire explozivă“ (2010).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: