Cupluri care şi-au ţinut relaţia în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halle Berry şi Olivier Martinez au preferat iniţial să se iubească departe de ochii presei. FOTO Reuters
Halle Berry şi Olivier Martinez au preferat iniţial să se iubească departe de ochii presei. FOTO Reuters

Celebritatea este, fără îndoială, un statut la care aspiră multe persoane, însă această ipostază are şi dezavantaje. Principalul impediment constă în faptul că viaţa personală se transformă în viaţă publică deoarece paparazzi sunt într-o permanentă stare de alertă. Din acest motiv, unele vedete au preferat să-şi ascundă relaţiile amoroase, pentru a se bucura de partener departe de privirile iscoditoare ale presei.

Andreea Mantea (26 de ani), prezentatoarea emisiunilor „WowBiz“ şi „Nuntă cu Surprize“ de la Kanal D, şi Ştefan Stan (35 de ani), prima voce a României, au mărturisit că formează un cuplu la petrecerea de Crăciun de la postul de televiziune menţionat. „De fiecare dată când ne intersectam, mă bucuram şi nu ştiam de ce“, a declarat Ştefan Stan.

Ştefan Stan a plăcut-o pe brunetă de ceva timp, însă abia când şi-a făcut curaj să-i trimite SMS-uri mai îndrăzneţe, Andreea şi-a dat seama că între ei poate fi mai mult decât o relaţie profesională. Totuşi, cei doi şi-au dezvăluit sentimentele abia recent, având planuri să se mute împreună.

andreea mantea stefan stan facebook

„Am fost minţită, am fost dezamăgită, de fostul iubit. Nu mai aveam emisiune, nu mai filmam nimic, nu mai aveam planuri de sărbători. La prima noastră întâlnire, ningea şi m-a pupat pe nas. Eu aşa eram obişnuită de când eram copil, naşul meu aşa făcea când era prima zăpadă. Mi-este foarte teamă să nu fiu dezamăgită. Îi mulţumesc că mă suportă, că îmi suportă temerile“, a spus prezentatoarea de la Kanal D.

Vedetele autohtone sunt doar un exemplu, căci şi artiştii internaţionali au preferat să-şi ascundă relaţiile de dragoste, atât cât a fost posibil.

Căsătoria lui Kate Winslet (37 de ani) cu Ned Abel Smith (34 de ani), nepotul lui Richard Branson, i-a surprins pe admiratorii actriţei din „Titanic“. Evenimentul care a avut loc în decembrie 2012 a fost cu atât mai neaşteptat cu cât cei doi nu şi-au făcut publică nici logodna ce avusese loc încă din vară.

   

kate winslet şi Ned Abel Smith  getty

O altă relaţie nebănuită a fost cea dintre Amy Winehouse şi regizorul britanic Reg Traviss. La câteva zile după ce solista a încetat din viaţă (23 iulie 2011), a ieşit la iveală faptul că Winehouse şi Traviss au fost logodiţi.

Artista a decedat la vârsta de 27 de ani din pricina consumului excesiv de droguri şi a rămas în memoria publicului nu doar pentru muzica sa, ci şi pentru căsătoria controversată cu Blake Fielder-Civil, personaj mediatizat pentru dependenţa de substanţe ilegale şi de droguri.Relaţia lui Winehouse cu Blake s-a concretizat într-un mariaj, spre deosebire de legătura artistei cu Reg Traviss ce a fost ţinută în secret

amy winehouse si blake

Cu toate că presa a discutat încă din ianuarie 2012 că Halle Berry (46) şi Olivier Martinez (47) sunt împreună, cei doi au recunoscut abia în martie că s-au logodit. Actorii au jucat împreună în pelicula „Valul întunecat“ (Dark Tide), producţie ale cărei filmări au început din 2010. 

halle berry olivier martinez reuters

După Crăciunul din 2012, a ieşit la iveală şi relaţia dintre Janet Jackson (46 de ani) şi miliardarul din Quatar, Wissam Al Mana (37 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar potrivit apropiaţilor cuplului, ei intenţioneazsă să adopte un copil întrucât solista nu poate să rămână însărcinată.

Alicia Keys (31 de ani) şi rapperul Swizz Beatz (34 de ani) s-au logodit din ianuarie 2010, însă managerul solistei a negat speculaţiile cu privire la o posibilă relaţie. Totuşi, cei doi nu şi-au mai putut disimula sentimentele şi au confirmat câteva luni mai târziu nu doar logodna lor, ci şi faptul că interpreta hitului „If Ain't Got You“ aştepta un copil. În acelaşi an, în iulie, Keys şi Beatz şi-au unit destinele. „Avem o grămadă de lucruri în comun, este copleşitor“, a dezvăluit el. 

Keys şi Beatz. FOTO Reuters

Alicia Keys Swizz Beatz reuters
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite