Gina Pistol, în costum de baie, la doar două luni după ce a născut. Cum arată vedeta

Gina Pistol, în costum de baie, la doar două luni după ce a născut. Cum arată vedeta

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii martie. Simpatica prezentatoare a emisiunii Chefi la cuţite îşi dedică aproape tot timpul micuţei Josephine, însă nu uită să fie alături de prietenii virtuali, care îi urmăresc cu interes activitatea din mediul online.

Vineri, Gina Pistol a surprins cu o decizie curajoasă! A distribuit fotografii în care apare purtând costum de baie, la două luni de când a născut!

Gina Pisol şi Smiley sunt în al nouălea cer de fericire de când au devenit părinţii micuţei Josephine, cu atât mai mult cu cât medicii nu ăi dădeau nici cea mai mică şansă Ginei de a fi mamă. Artistul este fermecat de noul rol, cel de tătic, lucru evident şi prin faptul că a ales să compună o piesă fiicei sale. Mai mult decât atât, Gina a dezvăluit că solistul îi este un sprijin de nădejde şi că fără el lucrurile ar fi fost cu siguranţă mult mai dificile. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările