Femeile mileniului

Femeile mileniului

Beyoncé are la activ 16 Premii Grammy

Beyoncé este cea mai frumoasă femeie din 2012,potrivit revistei „People“. Ea intră astfel într-o galaxie a starurilor unde se află şi Julia Roberts sau Halle Berry.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beyoncé îşi continuă ascensiunea şi povestea de succes, intrând în „galaxia" celor mai frumoase femei ale mileniului 3. După ce în 2010 a fost pe primul loc în topul revistei „Forbes", pentru cele mai influente personalităţi din showbiz, prestigioasa revistă „People" a desemnat-o pe Beyoncé drept „cel mai frumos om din lume" pentru anul 2012.

Anunţul a fost făcut de editorul revistei, Michelle Tan, la emisiunea „Good Morning America" de pe postul american ABC. Coperta revistei a fost pentru prima oară afişată pe un panou în Times Square din New York. Editorul revistei „People" a descris-o pe Beyoncé prin două propoziţii: „a trecut printr-un eveniment marcant în luna ianuarie şi primul ei mesaj pe Twitter a fost redistribuit de trei milioane de ori".

Potrivit revistei „People", deşi Beyoncé este „o forţă a naturii în materie de divertisment, de 16 ori câştigătoare a premiilor Grammy şi un exemplu de stil, este mai mândră decât orice de fetiţa ei, Blue Ivy Carter". Aceasta a fost născută pe 7 ianuarie, în urma căsătoriei cu rapperul Jay-Z. Artista a vorbit în interviu mai puţin despre statutul de divă şi mai mult despre cel de mamă. „Cel mai bun lucru la o fiică este faptul că laşi în urmă o moştenire. Cuvântul dragoste înseamnă ceva total diferit acum", a spus Beyoncé.

Performerele clasamentului

Topul „People" a început în 1990, drept clasamentul „Celor mai frumoşi 100 de oameni din lume". Începând din 2006 s-a transformat în topul „Celor mai frumoşi 50 de oameni din lume". În cadrul acestuia pot fi aleşi şi bărbaţi, şi femei, dar din 1998 nu a mai câştigat niciun star masculin. În acel an, actorul din filmul „Titanic", Leonardo DiCaprio a fost numit cea mai frumoasă persoană, după ce în 1996 distincţia i-a revenit lui Mel Gibson, iar în 1997 lui Tom Cruise. Lista nu este aleasă de public, ci de către editorii revistei.

Click pe imagine pentru a vedea cele mai frumoase femei din 2000 încoace


Prima care a obţinut titlul a fost actriţa Michelle Pfeiffer, care a repetat performanţa în 1999, devenind prima care făcea „dubla". Cu toate acestea, Julia Roberts poate fi numită, dacă se ia în considerare topul, cea mai frumoasă femeie din istorie, fiind pe primul loc de patru ori începând cu apariţia iniţială, din 1991.  Alte câştigătoare din 2000 încoace au fost: Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Halle Berry, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Kate Hudson, Christina Applegate şi Jennifer Lopez.

Anul acesta, Beyoncé a învins unele dintre cele mai frumoase femei ale planetei: Sofia Vergara (fotomodel), actriţele Charlize Theron, Lily Collins, Madeleine Stowe, Christina Hendricks, Michelle Williams şi Paula Patton, Miranda Lambert (cântăreaţă de country) şi prinţesa Kate Middleton.

4 titluri de „Cel mai frumos om din lume" au fost câştigate de Julia Roberts până acum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările