Ducesa Meghan vrea să-i calce pe urme Reginei în ceea ce priveşte naşterea primului copil: de ce vrea să nască acasă FOTO

Ducesa Meghan vrea să-i calce pe urme Reginei în ceea ce priveşte naşterea primului copil: de ce vrea să nască acasă FOTO

Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) vor deveni părinţi la sfârşitul acestei luni, iar fosta actriţă americană ar urma să nască acasă, spun apropiaţi ai cuplului princiar.

Meghan Markle îşi doreşte să-i calce pe urme Reginei Elisabeta şi să nască cu ajutorul unei moaşe, la conacul Frogmore, noua casă a cuplului regal, situată pe proprietatea Berkshire.
 
Regina Elisabeta a venit pe lume în casa bunicilor ei din Mayfair şi a născut, la rândul ei, la Palatul Buckingham şi la Casa Clarence, nu la spital. Suverana are patru copii: Prinţul Charles, Prinţesa Anne, Ducele Andrew şi Contele Edward. 
 
Cu toate acestea, Meghan Markle şi Prinţul Harry nu exclud nici posibilitatea ca bebeluşul să fie adus pe lume la spital, asta pentru că o femeie de peste 35 de ani prezintă un risc crescut de naştere prematură sau de necesitatea unei cezariene, scrie Daily Mail. 

În plus, motivul pentru care Ducesa Meghan ar prefera să nască acasă şi nu la spitalul unde a născut şi Ducesa Kate este că fosta actriţă respinge ideea de a fi înconjurată de presă şi de fanii Casei Regale, notează sursa citată. 
 
Una dintre prietenele Ducesei a declarat pentru tabloidul britanic că fosta actriţă are o sănătate extrem de bună şi că nu vede niciun motiv pentru care nu se poate bucura de o naştere uşoară în intimitatea casei sale. 
 
Meghan şi Harry FOTO Getty Images

Pe perioada sarcinii, Ducesa a fost extrem de activă. Meghan a practicat în fiecare zi yoga şi nu a lipsit de la niciun eveniment. „Ea ar prefera să nască acasă, dar depinde de cum evoluează lucrurile în timp“, a menţionat prietena Ducesei. 
   
De asemenea, viitorii părinţi nu-şi doresc nici prea multă implicare din partea echipei de doctori a Reginei. „Când vine vorba de a da naştere, fiecare femeie are dreptul de a alege ce e mai bine pentru ea şi pentru copilul ei. Echipa Reginei va fi implicată, dar nu au decis încă în ce măsură“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic. 
 
Conform tradiţiei familiei regale britanice, sexul bebeluşilor nu este dezvăluit înainte de naştere, însă fanii monarhiei şi presa britanică sunt convinşi că jucătoarea de tenis Serena Williams, prietenă apropiată a Ducesei Meghan, a dezvăluit din greşeală că ar urma să nască o fetiţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: