Ducesa Meghan, criticată dur de sora ei vitregă: „A renunţat la familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“

Ducesa Meghan, criticată dur de sora ei vitregă: „A renunţat la familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“

Meghan Markle atrage din ce în ce mai multe critici FOTO Guliver/Getty Images

Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei de Sussex, Meghan Markle (38 de ani), a făcut mai multe afirmaţii dure la adresa soţiei Prinţului Harry (34 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Recent Meghan Markle a împlinit 38 de ani, însă în loc să o felicite, sora ei vitregă a criticat-o dur, declarând că a fost „insensibilă“ şi că „a făcut de ruşine numele familiei“, într-un interviu acordat publicaţiei The Daily Star.
 
Mai mult, Samantha Markle speră ca fiul Ducesei de Sussex şi al Prinţului Harry, Archie, să ajungă să o trateze aşa cum face ea cu tatăl lor, Thomas Markle, referindu-se la faptul că, de când s-a căsătorit cu un membru al familiei regale, a ales să îl excludă complet din viaţa ei. 
 
Ulterior, sora mai mare a Ducesei a adăugat că botezul lui Archie a părut „fals“. 
 
„Este lipsit de respect ce a făcut sora mea, faptul că a intrat în biserică ştiind ce i-a făcut tatălui nostru. L-a ignorat la fiecare sărbătoare, la nuntă, la naştere, la botez, la cele două infarcturi ale lui. Totul legat de botez a părut fals, dar mai mult decât asta, ea a renunţat la întreaga familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“, a declarat ea. 
 
„Tatăl meu a fost minunat cu ea. Tot PR-ul din lume nu va putea să-i îndrepte faptele. Sper ca vina să o macine. Tot ce a apărut public despre tatăl meu au fost minciuni, pentru ca ea să fie pusă într-o lumină bună“, a continuat Samantha Markle.
 
Meghan Markle şi tatăl ei, Thomas Markle
 
Samantha Markle a mai afirmat că îi pare rău că micuţul Archie are o asemenea mamă şi că speră ca atunci când va creşte să înţeleagă cât de „manipulatoare“ este Meghan şi că a făcut totul pentru a-l ţine departe de bunicul lui, Thomas Markle. 
 
„Ea este o ruşine pentru numele Markle. Dacă bunicul nostru ar fi trăit, ar fi dezmoştenit-o pentru felul rece în care-şi tratează familia“, a mai adăugat Samantha, care îi este soră de tată Ducesei de Sussex.
 
Samantha Markle FOTO CHANNEL 5
 
Încă de când a fost făcută publică relaţia dintre Meghan şi Prinţul Harry, Samantha Markle a declarat în repetate rânduri că Meghan nu este demnă de a fi parte a familiei regale britanice. Nu este singura de această părere. Lady Colin Campbell, una dintre cele mai cunoscute biografe regale, o consideră pe Meghan Markle „lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“ şi o acuză pe aceasta că „se comportă precum o celebritate“, deşi nu a fost una nici când era actriţă.
 
Recent, Meghan Markle a fost criticată şi pentru pretenţiile pe care le-a avut în turneul Wimbledon 2019, unde a încurajat-o din tribune pe buna sa prietenă, tenismena Serena Williams (37 de ani). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: