Citatul săptămânii: „«Sportivii de performanţă» mă ameninţă cu bătaia, sunt doar nişte mafioţei de colţul străzii. Nu-i problemă, poate le place şi puşcăria“

Citatul săptămânii:
„«Sportivii de performanţă» mă ameninţă cu bătaia, sunt
doar nişte mafioţei de colţul străzii. Nu-i problemă, poate le place şi
puşcăria“

Mircea Badea a depus plângeri penale pe motiv că ar fi fost ameninţat cu bătaia FOTO Arhivă

Suspendarea lui Jeremy Clarkson de către BBC după o altercaţie cu asistentul de producţie, dezvăluirile lui Cătălin Striblea cu privire la noua cotizaţie BOR, motivele pentru care femei celebre nu vor să facă copii şi ultimele „aprecieri“ ale lui Mircea Badea fac parte din evenimentele recente. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tanc a adus la sediul BBC o petiţie semnată de peste un milion de oameni prin care se solicită anularea suspendării lui Jeremy Clarkson. Solicitarea inedită l-a avut în atenţie pe Stig, pilotul de încercări al emisiunii, dorind să arată că telespectatorii nu îi iau apărarea lui Clarkson, ci vor să îl vadă în cadrul show-ului.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC săptămâna trecută, pentru că l-ar fi lovit pe asistentul de producţie după o ceartă pornită de la un motiv banal: echipa de catering nu ajunsese la studiourile unde se filma emisiunea, aşa că nu a putut lua cina la timp, potrivit dailymail.co.uk. Acest lucru l-a enervat atât de tare pe Clarkson, încât starul BBC l-a lovit pe asistentul de producţie Oisin Tymon (36 de ani). Ulterior, Clarkson a declarat că a încercat să-i ceară scuze producătorului, însă acesta nu a dorit nici măcar să-i deschidă uşa, scrie „The Telegraph“.

Nu vrem să îi luăm apărarea, dar oamenii îl iubesc şi vor să îl vadă la BBC duminică seara, aşa că nu mai tensionaţi telespectatorii şi readuceţi-l pe ecran. Pedepsiţi-l pe Clarkson, dar nu pedepsiţi telespectatorii. Acest milion de semnături arată ce cred oamenii cu adevărat despre Jeremy Clarkson.

Harry Cole, autor al blogului „Guido Fawkes“

După recenta sa suspendare de la BBC, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii „Top Gear“, a recidivat în stilul caracteristic, jignindu-i pe taximetriştii din Londra şi spunând despre şoferii de automobile Dacia că „n-au văzut asfalt în viaţa lor“.

În Londra există două feluri de taximetrişti. Îl avem pe tipul care a emigrat dintr-o ţară de care n-ai auzit niciodată, a cărui maşină miroase a levănţică şi a boală, tipul care nu ştie unde merge şi oricum nu ajunge nicăieri pentru că nu pune niciodată benzină de mai mult de 2 lire sterline. Avem şi şoferi îmbrăcaţi în costum, care conduc un Mercedes clasa S, care ştiu cum să ajungă la destinaţie, care sunt foarte politicoşi, dar care te taxează cu 7.500 de lire pe kilometru. O jumătate de milion de Dacii înregistrate în străinătate, care sunt conduse de oameni care n-au mai văzut asfalt în viaţa lor şi care cred că limita de viteză este viteza maximă a maşinii lor  este de vreo 70 de kilometri pe oră.

Jeremy Clarkson, fost prezentator „Top Gear“

Un ordin intern al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2015, le cere preoţilor din subordine să cotizeze lunar câte 0,07 lei/lună de familie din parohie către televiziunea Patriarhiei Române, Trinitas TV, potrivit jurnalistului Cătălin Striblea.

Acum, ştiu că suma vi se pare mică, dar fiecare picătură contează. Pentru că un preot dintr-un sat cu 500 de familii are de dat la mai-marii săi cam 35 de lei şi tot aşa. (...) Mi-a făcut şi un calcul cu un număr de opt milioane de familii în România. Dacă, prin absurd, Biserica ar fi atât de eficientă să strângă banii de la toată lumea, iar preoţii atât de doritori să plătească, am ajunge în următoarea situaţie: într-o lună Trinitas ar strânge cam 560 de mii de lei. Asta ne duce într-un an la 1,5 milioane de euro, destul să operezi o televiziune de mărimea Trinitas. Cele de ştiri au costuri de la 200 - 300 de mii până la 1,5 - 2 milioane.

Cătălin Striblea, realizator TV

În timp ce multe femei din jurul lumii doresc să dea naştere, o serie de vedete cunoscute amână momentul, fiind, de cele mai multe ori, criticate pentru o astfel de decizie. Între acestea se numără Cameron Diaz, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres şi Jennifer Aniston, celebrităţi care explică de ce nu au făcut pasul spre statutul de mamă.

Pe bună dreptate, cred că am fi nişte părinţi exemplari. Dar e vorba de o fiinţă umană, iar dacă doar crezi că ai abilităţi excelente sau o dorinţă în acest sens, atunci munca asta va veni şi cu o responsabilitate. Iar eu nu vreau să dau greş. Încă ne iubim animalele de companie.

Ellen DeGeneres, prezentatoare TV

Mihaela Rădulescu vrea să dea în judecată site-ul de satiră Times New Roman, motivând că redactorii „au citat-o greşit“ într-un text în care se afirmă că vedeta de televiziune a făcut-o pitică pe colega ei de breaslă Andreea Esca, precizând totodată că „limbajul şi jignirile odioase“ nu i se par amuzante.

Andrei Gheorghe, limbajul ăla, jignirile alea odioase şi faptul că pun în ghilimele ceva ce nu numai că n-am zis, dar nici n-aş zice vreodată, nu mi se par funny (amuzante - n.red.). Poate nu mai înţeleg eu umorul imbecil, cu glume adunate de pe jos, e posibil... Pamfletul e o treabă care se poate face cu inteligenţă, cu umor de calitate, nu cu «centură» şi minciuni grosolane. Am câştigat ceva bani din procese cu astfel de «glume». Abia aştept să mai facă şi alţii, e un business bun.

Mihaela Rădulescu, membră a juriului „Românii au talent“

Mircea Badea a râs pe seama unei înfrângeri în ring pe care motociclistul Teodor Emil, cel cu care s-a înfruntat anul trecut, a suferit-o recent prin K.O. Prezentatorul TV s-a arătat satisfăcut de faptul că fostul său oponent, numindu-l „motoretă“, a primit o lovitură care a necesitat intervenţia medicilor.

Niiiinooo, niinoo, a venit salvaaareeaaaa ca să nu moară motoreta. Tocmai s-au schimbat regulile şi a luat bătaie adevărată şi a încasat k.o. adevărat, apropo de comă. În fix 1'20'". Aduceţi oxigenul să nu craaapeeee!!!

Mircea Badea, realizator TV

Mircea Badea a depus plângeri penale împotriva unor „sportivi de performanţă“ pe motiv că aceaştia „îl ameninţă cu bătaia“, deşi, recent, acelaşi realizator TV ameninţa public, tot cu bătaia, doi jurnalişti de la „Evenimentul Zilei“.

Da, era de aşteptat. «sportivii de performanţă» îmi înjură femeia şi pe mine mă ameninţă cu bătaia. Previzibil. Atât îi duce capul. Ei de fapt nu au treabă cu sportul, sunt doar nişte mafioţei de colţul străzii. Nu-i problemă, poate le place şi puşcăria. Sunt convins că domnul Amatto Zaharia de la federaţia de Kempo dezavuează astfel de comportamente şi va acţiona în conformitate cu regulamentele propriei federaţii. Dar pun totuşi o întrebare: având în vedere că «sportivul», în seara de dinaintea ameninţărilor la adresa mea şi a familiei mele, se fotografiază cu nepotul domnului Nicu Gheară declarându-se fraţi, îl întreb public pe domnul Nicu Gheară dacă trebuie să fiu atent şi în direcţia asta sau nu.

Mircea Badea, realizator TV

Cântăreaţa Madonna, fostă imagine oficială a casei de modă Dolce & Gabbana, i-a criticat pe cei doi designeri principali ai brandului italian pentru comentariile făcute de aceştia despre fertilizarea in vitro şi i-a îndemnat să gândească înainte de a vorbi, potrivit chartsinfrance.net.

Putem noi oare să respingem FIV (fertilizarea in vitro) şi sarcinile surogat? Fiecare suflet se naşte pentru a ne învăţa o lecţie. Dumnezeu îşi pune amprenta asupra tuturor lucrurilor, chiar şi asupra tehnologiei. Gândiţi înainte de a vorbi.

Madonna, cântăreţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările