Céline Dion a izbucnit în lacrimi la ceremonia dedicată vieţii fostului ei soţ: „René, te iubesc atât de mult“ VIDEO

Céline Dion a izbucnit în lacrimi la ceremonia dedicată vieţii fostului ei soţ: „René, te iubesc atât de mult“ VIDEO

Céline Dion i-a dedicat lui René Angélil un discurs emoţionant FOTO GettyImages/Gulliver

Céline Dion (47 de ani) a susţinut un discurs în memoria soţului ei, René Angélil, care a murit recent din cauza cancerului. Vedeta a celebrat viaţa fostului ei soţ, alături de prieteni şi de fani, şi i-a adus un ultim omagiu.

Céline Dion: „René a iubit viaţa foarte mult“

Céline Dion nu a putut să îşi stăpânească emoţiile şi a început să plângă la reunirea care a avut loc la Colosseum at Caesar’s Palace, din Statele Unite ale Americii, acolo unde prieteni, fani şi membri ai familie i-au „celebrat“ viaţa lui René Angélil. Toţi cei prezenţi au ţinut să îi aducă lui Angélil un ultim omagiu, întregul eveniment fiind transmis în direct, miercuri, 3 februarie, în întreaga lume.

„René, dragostea vieţii mele, ar fi foarte fericit să ştie că suntem toţi aici împreună. Simt dragostea din această încăpere, îl simt puterea şi căldura cum sunt reflectate în voi. Aici e casa mea departe de casă, dar acum nu ştiu cât de puternică sunt. În acelaşi timp, ar trebui să mă simt foarte confortabil că sunt acasă, dar acum nu ştiu nici cum mă simt. René nu a urât pe nimeni în viaţa lui. E posibil ca cineva să iubească pe toată lumea? Nu cred. Dar nu mi-a spus niciodată că nu îi place de cineva. Timpul era foarte preţios pentru el. A iubit viaţa foarte, foarte mult“, a spus, printre altele, Céline Dion. La final, Dion a spus: „Ştiu că el ar vrea să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca tot ce visa să devină realitate. În numele familiei noastre, vă mulţumim că ne-aţi fost alături în această seară pentru acest frumos tribut pentru mon amour. René, te iubesc atât de mult“, a încheiat ea stăpânindu-şi lacrimile cu greu.

Céline Dion, două pierderi în scurt timp 

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, „după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul“.

Céline Dion şi-a luat rămas-bun de la René Angélil, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montréal, unde cei doi s-au căsătorit în 1994. La funeraliile lui René Angelil, care au fost transmise în direct, la TV şi online, au participat, pe lângă familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

În primul său mesaj transmis după înmormântarea soţului său, Céline Dion le mulţumeşte fanilor pentru susţinerea lor.

„Eu şi familia mea suntem profund impresionaţi de revărsarea de dragoste şi empatie a atâtor oameni care ne-au fost alături pe parcursul acestor câteva zile. Am simţit dragostea voastră pentru René, iar rugăciunile şi compasiunea voastră ne-au ajutat în această perioadă dificilă mai mult decât vă puteţi închipui. Vă mulţumesc din adâncul inimii“, a scris Céline Dion, într-un mesaj publicat pe site-ul personal.

Céline Dion a mai suferit o pierdere în ultima lună, după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii cântăreţei, a murit la vârstă de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările