Beyoncé, mărturisiri despre complicaţiile grave din timpul sarcinii cu gemeni: „Au existat zile în care am crezut că nu voi mai fi niciodată la fel“ VIDEO

Beyoncé, mărturisiri despre complicaţiile grave din timpul sarcinii cu gemeni: „Au existat zile în care am crezut că nu voi mai fi niciodată la fel“ VIDEO

Beyonce FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Beyoncé (37 de ani) a vorbit deschis, în cadrul documentarului ei „Homecoming“, despre complicaţiile apărute în timp ce era însărcinată cu gemenii ei, Sir şi Rumi, acum în vârstă de un an.

Câştigătoare a premiului Grammy de 23 de ori şi mamă a trei copii, Blue Ivy (7 ani) şi gemenii Sir şi Rumi (1 an),  Beyoncé a mărturisit, în documentarul Netflix „Homecoming“, că a avut o sarcină „extrem de dificilă“ cu gemenii în 2017, suferind de preeclampsie, printre altele, scrie Good Morning America.
 
Beyoncé a spus că a rămas însărcinată „în mod neaşteptat“ şi a adăugat: „Corpul meu a trecut prin mai multe decât am ştiut că ar putea. În ziua în care am născut am avut tensiune arterială crescută, am dezvoltat toxemie, preeclampsie, iar în uter, bătăile inimii unuia dintre bebeluşii mei s-au oprit câteva momente, aşa că a trebuit să primesc o intervenţie de urgenţă“.
 
Preeclampsia este o complicaţie gravă a sarcinii caracterizată prin presiune mare a sângelui şi un număr mare de proteine în urină, în cazurile severe existând o scădere a celulelor roşii din sânge, un număr mic de trombocite, insuficienţă hepatică, disfuncţie renală, umflare, dificultăţi respiratorii din cauza lichidului din plămâni sau tulburări vizuale.
 
FOTO Hello Magazine
   
Fundaţia Preeclampsia spune că 76.000 de decese materne şi 500.000 de decese infantile sunt estimate a fi cauzate de preeclampsie.
 
Beyonce şi gemenii ei FOTO Captură video „Homecoming“
 
Beyoncé a vorbit şi în trecut despre complicaţiile din sarcina ei, în revista Vogue, în august 2018.
 
„Am fost un exemplu de supravieţuire şi nu am reuşit să înţeleg totul decât câteva luni mai târziu. Astăzi sunt în legătură cu orice părinte care a trecut printr-o astfel de experienţă“, a spus ea.
 
Ea a oferit detalii şi asupra modului în care problemele de sănătate au schimbat-o: „Inima mea s-a simţit diferit, a fost o intervenţie chirurgicală majoră. Am avut nevoie de timp pentru a mă vindeca şi a mă recupera. În timpul recuperării mele, mi-am acordat dragoste şi îngrijire. Am acceptat ce vrea corpul meu “.   
 

Documentarul „Homecoming“  prezintă imagini cu Beyoncé în prima sa apariţie de după naştere, în timp ce vorbeşte despre provocările de a se reîntoarce după ce a suferit o sarcină dificilă. „E prima dată când mă întorc pe scenă după naştere. Îmi creez o atmosferă bună la domiciliu pentru a-mi reveni şi e greu. Au existat zile în care am crezut că nu voi fi niciodată la fel, din punct de vedere fizic, cât şi referitor la puterea şi rezistenţa mea care credeam că nu vor mai fi niciodată la fel“, mărturisea ea. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: