Compania TAROM reia zborurile pe relația Tel Aviv de la 1 ianuarie 2024

0
Publicat:

Compania TAROM va relua zborurile pe relaţia Tel Aviv, începând din data de 1 ianuarie, cu două frecvenţe săptămânale, potrivit unui comunicat al operatorului aerian naţional.

 TAROM a fost înfiinţată în anul 1954. foto shutterstock (Arhivă)
TAROM a fost înfiinţată în anul 1954. foto shutterstock (Arhivă)

Prima cursă, cu numărul RO155/6, va fi operată conform următorului orar de zbor: RO155 - plecare din Bucureşti (OTP) la ora 20:45 şi sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23:20 în data de 1 ianuarie 2024 şi RO156 - plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00:20 şi sosire la Bucureşti (OTP) la ora 03:05 în data de 2 ianuarie 2024, scrie Agerpres.

Compania TAROM monitorizează în continuare situaţia de securitate din Israel şi este în permanentă comunicare cu autorităţile locale şi internaţionale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării şi al schimbării situaţiei actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător şi va fi reflectat în sistemele de rezervări. Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcţie de situaţia din Israel", se arată în comunicat.

  Biletele pe zborurile TAROM ce vor fi operate în Israel, dar şi în întreaga sa reţea de rute sunt reflectate pe site-ul www.tarom.ro şi pot fi achiziţionate atât online, cât şi prin CallCenter sau orice agenţie proprie TAROM sau agent de turism.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite