Şeful grupului Vokswagen nu este îngrijorat de planurile Apple pentru un automobil care ar include tehnologia pentru baterii a producătorului iPhone

Şeful grupului Vokswagen nu este îngrijorat de planurile Apple 
pentru un automobil care ar include tehnologia pentru baterii a 
producătorului iPhone

Herbert Diess, director general VW foto FB/Herbert Diess

Grupul Volkswagen nu este îngrijorat de planurile Apple pentru un automobil care ar putea include tehnologia pentru baterii a producătorului iPhone, a declarat directorul general al constructorului german de vehicule, Herbert Diess, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

În decembrie, Reuters a relatat că Apple ar fi realizat suficiente progrese pentru a construi un vehicul de serie până în 2024, datorită scăderii costurilor pentru tehnologia de baterii.

”Industria auto nu este un sector tehnologic tipic, în care să poţi prelua conducerea dintr-o singură lovitură. Apple nu va gestiona acest lucru peste noapte”, a afirmat Diess într-un interviu acordat publicaţiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Cu toate că planurile Apple nu sunt publice, Deiss a spus că intenţiile acesteia sunt ”logice”, având în vedere experienţa companiei în producerea de baterii, software şi design şi că are fonduri mari pentru a-şi dezvolta aceste competenţe.

”Cu toate acestea, nu ne temem”, a spus Diess.

Volkswagen intenţionează să dezvolte softul necesar pentru automobilele autonome în cadrul companiei, pentru a putea concura cu firmele de tehnologie în privinţa datelor pentru automobilele electrice.

Citeşte şi:

Elon Musk l-a invitat pe Putin la conversaţii pe Clubhouse

Oficiali SUA spun că este nevoie urgentă de reglementări pentru criptomonede, care încep să fie folosite de companii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările