Ediţia din acest an a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Ediţia din acest an a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Teatrul Naţional Cluj Napoca găzduieşte ediţia din acest an a premiilor UNITER

Gala Premiilor UNITER străbate anul acesta 444 km şi ajunge la Cluj-Napoca. Un oraş tânăr în spirit, dar totodată, un important loc al istoriei treatrale, în care va fi prezentat teatrul românesc de azi. În 2019, anul în care oamenii de teatru din România sărbătoresc un moment istoric şi cultural deosebit – 100 de ani de la naşterea Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul Galei are loc în data de 13 mai, cu începere de la ora 22.00 în Sala Mare a Teatrului Naţional Cluj-Napoca şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural, prin livestreaming pe site-ul uniter şi site-ul tvr, şi va fi preluat de pagina de facebook UNITER.

În zilele care urmează, pe www.uniter.ro şi pe pagina de facebook, organizatorii vor ţine publicul la curent cu informaţii noi, ştiri, interviuri, testimoniale video, mesaje de susţinere pentru nominalizaţi, votul publicului.

Vineri, pe 26 apriliie, UNITER lansează şi campania de promovare video a Galei Premiilor UNITER şi vă prezentăm artiştii aflaţi în competiţie pentru cele 11 categorii de premii ale acestei ediţii.

UNITER inivtă publicul să participe activ la toate etapele campaniei: 

- Artiştii în competiţie!

- Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul tău prin vot online din 2 mai pe site-ul www.uniter.ro. O campanie online independentă de decizia juriului.

- În 13 mai află câştigătorii!

Începând cu 2 mai, site-ul UNITER şi pagina de facebook vor lansa mesaje de susţinere prin care artişti colegi de scenă ai nominalizaţilor îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER

11 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 300 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 13 mai la Teatrul Naţional Cluj-Napoca pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările