Zilele filmului românesc la Oslo, cu Porumboiu şi Muntean

Zilele filmului românesc la Oslo, cu Porumboiu şi Muntean

Corneliu Porumboiu şi Radu Muntean, printre regizorii prezentaţi la Zilele Filmului Românesc de la Oslo

Lungmetrajele "Comoara", de Corneliu Porumboiu, şi "Un etaj mai jos", de Radu Muntean, se numără printre filmele care vor fi proiectate la prima ediţie a Zilelor filmului românesc de la Oslo, în perioada 18 - 20 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Cinemateca din capitala Norvegiei, vor fi prezentate 12 filme, dintre care 5 lungmetraje şi 7 scurtmetraje, multe dintre ele distinse cu premii internaţionale şi prezentate în premieră în Norvegia. 

În cadrul Zilelor filmului românesc la Oslo vor fi proiectate lungmetrajele "Comoara" (2015), de Corneliu Porumboiu, "Un etaj mai jos" (2015), de Radu Muntean, "Toto şi surorile lui" (2014), de Alexander Nanau, "Experimentul Bucureşti" (2013), de Tom Wilson, "După tăcere" (2012), de Vanina Vignal, şi scurtmetrajele "Artă" (2014), de Adrian Sitaru, "Luna de miere" (2014), regia Sebastian Mihăilescu, "Idle" (2013), de Raia al Souliman, "12 zile" (2015), de Tudor Cristian Jurgiu, "Vinerea neagră" (2015), de Ruxandra Stroe, "This time last year" (2015), de Ana-Maria Savin, "Gutului japonez" (2012), de Mara Trifu.

Programul de proiecţii de film de la Oslo vine în continuarea festivalului Zilele filmului românesc de la Stockholm, aflat în acest an la cea de-a X-a ediţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările