Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului la noul film

Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului la noul film

Regizorul Claude Lelouch

Furtul unicului exemplar al scenariului la film al lui Claude Lelouch a avut loc pe bulevardul Hoche, în departamentul 8 al Parisului, în faţa casei de producţie Les Films 13, când cineastul s-a întors din vacanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru Claude Lelouch, care "a lansat un apel" jefuitorilor săi şi "aşteaptă un miracol", bunurile reprezintă o comoară preţioasă care a dispărut pentru că este vorba de unicul exemplar al muncii sale. Ceea ce este mai rău, i-au fost furate şi caietele cu notiţe pe care le-a scris de-a lungul a 50 de ani."Mi-au furat valizele magice, cele care m-au însoţit toată viaţa şi în care era inspiraţia mea", a mărturisit el pentru Le Parisien, adăugând că a depus o plângere la Poliţie.

Regizorul a pierdut odată cu scrierile sale şi 15.000 de euro, cheile, ceasul.

Scenariul la "Oui et Non" era povestea a două mari familii care treversează un secol, din 1937 până în zilele noastre, prin muzică, cinema, politică. O frescă umană, în stil Lelouch.

Pentru Franceinfo, realizatorul legendarului film "Un homme et une femme" a declarat că a fost obligat să amâne filmul "cel puţin un an". 

citeste totul despre: