Program şi reguli de acces pentru spectacolele Lord of the Dance – „Dangerous Games“ la Bucureşti

Program şi reguli de acces pentru spectacolele
Lord of the Dance – „Dangerous Games“ la Bucureşti

Vineri, 13 aprilie, Lord of the Dance revine la Bucureşti cu două spectacole-fenomen, la unul dintre ele biletele fiind deja epuizate. „Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei binecunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala.

Ultimele bilete pentru reprezentatia de la 17:30 sunt disponibile pe MyTicket.ro, iabilet.ro, eventim.ro, blt.ro, startickets.ro si in magazinele Carrefour, Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Carturesti, Diverta, OMV, Flanco si la Sala Palatului.

PROGRAM

Reprezentatia I: 17:30 / acces de la 16:30

Reprezentatia II: 20:30 / acces de la 19:30

REGULI DE ACCES

Accesul la eveniment se face doar in baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si o buna desfasurare a spectacolelor, participantii sunt rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentior de securitate.

Copiii pana cu varsta de pana in 7 ani au acces gratuit in sala, fara loc pe scaun, acestia trebuind tinuti in brate. Accesul copiilor peste varsta de 7 ani va fi permis doar in baza unui bilet valid.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de bautura, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

 Alte informatii generale

Organizatorii recomanda persoanelor prezente in sala ca, odata intrate in spatiul de concer, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta din sectorul in care au bilete.

In incinta Salii Palatului spectatorii vor putea achizitiona bauturi racoritoare si gustari, cu plata in numerar.

Biletele ofera acces doar in sectorul pentru care au fost achizitionate.

In incinta Salii Palatului fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda. Fumatul este permis in zonele amenajate din exteriorul Salii Palatului.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

 

citeste totul despre: