Stiri despre zodie

  119 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Horoscop săptămânal 13-19 septembrie 2021: Berbecii iau decizii care le pot schimba viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop săptămânal 13-19 septembrie 2021: Berbecii iau decizii care le pot schimba viaţa

  Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 - 19 septembrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 13 - 19 septembrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

 • Astrologii au decis. În 2020, această zodie va fi cea mai puternică şi va trece peste toate obstacolele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astrologii au decis. În 2020, această zodie va fi cea mai puternică şi va trece peste toate obstacolele

  Anul 2020 vine cu o încărcătură emoţională foarte mare, inclusiv din punct de vedere astral, iar această perioadă pare să fie una de răscruce pentru unele zodii, care îşi pot dovedi lor cât sunt de puternice. Printre ele se remarcă zodia Scorpion, nativul cu caracteristici de lider şi care va găsi întodeauna forţa să treacă peste orice fel de obstacol.

 • Zodiacul chinezesc aduce echilibrul în 2020. O singură zodie va avea ghinion: „Este Cenuşăreasa zodiacului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiacul chinezesc aduce echilibrul în 2020. O singură zodie va avea ghinion: „Este Cenuşăreasa zodiacului“

  Deşi a început de câteva zile bune, anul chinezesc vine cu previziuni actualizate asupra zodiilor, în special în zona sferei sociale. Aşa se face că anul 2020 îşi poate atinge un echilibru pentru fiecare persoană, atâta vreme cât ştie şi conştientizează vulnerabilităţile pe care le are şi evită să le exprime, la nivel comportamental.

 • Capricornii îşi serbează acum zilele de naştere Horoscop 2020 complet pentru ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capricornii îşi serbează acum zilele de naştere Horoscop 2020 complet pentru ei

  Mai sunt câteva zile până când se schimbă zodia, astfel că până pe 20 ianuarie rămânem în zodia Capricornului şi vă propunem un horoscop complet pentru anul 2020 pentru aceşti nativi. Astrele par să fie prietenoase cu Capricornul anul acesta, însă nu va scăpa de tensiuni şi de probleme în viaţa de familie.

 • Dieta în funcţie de zodie. Descoperă ce cură ţi se potriveşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta în funcţie de zodie. Descoperă ce cură ţi se potriveşte

  Excesul de kilograme vă dispărea daca urmezi o dieta în funcţie de zodie. Astrele iţi pot sugera cum stai cu sănătatea, cariera, dragostea, şi iţi pot oferi detalii importante despre cum poţi slabi mai uşor. Dieta în funcţie de zodie, potrivit horoscope.com, se bazează pe stilul de viaţă şi caracteristicile personale ale nativilor, în concordanta cu semnele astrale. Afla ce poţi face să slăbeşti rapid şi sănătos!

 • Cea mai frumoasă trăsătură a ta, în funcţie de zodie. Buzele femeii Scorpion înnebunesc orice bărbat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai frumoasă trăsătură a ta, în funcţie de zodie. Buzele femeii Scorpion înnebunesc orice bărbat

  Te întrebi ce anume ai special, atunci când vine vorba de trăsăruri. Există anumite aspecte fizice care se corelează perfect cu caracteristicile astrale şi anume faptul că fiecare zodie are o parte a corpului care atrage atenţia. Astfel, bărbaţii vor fi întotdeauna atraşi la femeia Taur de gâtul lung şi îngust, pe care îl vor găsi extrem de sexi.

 • Ce te face fericit în funcţie de
zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce te face fericit în funcţie de zodie

  Spiritul de aventură, afecţiunea, atenţia sau o poveste de iubire sunt doar câteva din lucrurile care ne pot face fericiţi. Fiecare zodie în parte îşi poate găsi împlinirea atunci când primeşte ceea ce îşi are nevoie cu adevărat.

 • Greşelile la care este predispusă fiecare zodie când se implică într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşelile la care este predispusă fiecare zodie când se implică într-o relaţie

  Caracteristicile astrologice predispun fiecare zodie la greşeli pe care au tendinţa de a le repeta de fiecare dată când se implică într-o nouă relaţie amoroasă. Fie că-şi domină partenerul, se pun pe plan secund sau nu-şi acceptă vulnerabilităţile, fiecare persoană are de învăţat o lecţie a convieţuirii în doi.

 • Cum să cucereşti o femeie în funcţie de zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să cucereşti o femeie în funcţie de zodie

  Cucerirea unei femei nu este atât de dificilă pe cât ai putea crede. Astrologii sunt de părere că fiecare nativ are propriile slăbiciuni, iar cunoaşterea acestora te poate ajuta să tragi lozul câştigător.

 • Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

  Pentru a ajunge la inima unei persoane trebuie să-i înţelegi nevoile. În funcţie de caracteristici, fiecare nativ caută parteneri care să-i satisfacă dorinţele şi să-l facă să se simtă împlinit.

 • Topul celor mai bune soţii din zodiac: de ce faci casă bună cu femeia Rac, dar ar trebui să te fereşti de Săgetător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune soţii din zodiac: de ce faci casă bună cu femeia Rac, dar ar trebui să te fereşti de Săgetător

  Unul dintre cele mai importante motive pentru care o căsnicie poate lua sfârşit este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecăruia este influenţată şi de semnul zodiacal. Dacă te gândeşti la căsătorie, ar fi bine să ştii cu ce fel de femeie vrei să faci casă. Iată care sunt cele mai bune soţii ale zodiacului, clasificate de la cea mai bună la cea mai rea.

 • Care sunt cele mai mari greşeli pe care le faci într-o relaţie, potrivit zodiei tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai mari greşeli pe care le faci într-o relaţie, potrivit zodiei tale

  În timp ce cu toţii ne străduim din greu să avem relaţii sănătoase, uneori trăsăturile noastre înnăscute ne stau în calea fericirii şi complică lucrurile. Acest lucru ar ptea fi determinat de personalitatea fiecăruia, dar ar putea avea totodată legătură cu problemele în dragoste comune pentru semnul tău zodiacal.

 • Care este cea mai mare calitate a ta în funcţie de semnul zodiacal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este cea mai mare calitate a ta în funcţie de semnul zodiacal

  Personalitatea şi caracterul fiecărui om sunt influenţate de mulţi factori. Fie că e vorba de simţul umorului, capacitatea de a fi un bun ascultător sau un prieten loial, cu toţii avem anumite trăsături care ne fac unici, iar stelele au şi ele multe de spus despre modul în care acţionăm şi despre personalitatea noastră. Iată care este lucrul la care eşti mai bun decât celelalte zodii.

 • Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie

  Fiecare semn zodiacal are şi o parte întunecată, o latură capabilă să le facă rău celor din jur. Iată care sunt caracteristicile de care nu eşti prea mândru, în funcţie de zodia ta.

 • Zodii care fac sex încă de la prima întâlnire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii care fac sex încă de la prima întâlnire

  Ai vrea să ştii câte şanse ai să îţi cunoşti mai bine partenerul încă de la prima întâlnire? Astrologii au făcut un top cu primele cinci zodii care fac dragoste la prima întâlnire.

 • Zodii care îşi vor găsi jumătatea în luna februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii care îşi vor găsi jumătatea în luna februarie

  Luna februarie este despre iubire. Şi, pentru că sunt două evenimente: Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobetele, sunt şanse ca cei care încă nu şi-au găsit jumătatea s-o facă. Iată care sunt semnele astrale care-şi vor găsi marea dragoste în cea de-a doua lună a anului.

Modifică Setările